Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość białozębna

Grube NIGDY nie będzie atrakcyjne !!!

Polecane posty

Gość białozębna

wybijcie sobie te dyrdymały z glowy :O photoshopa jest coraz wiecej .... tłusta kobieta z wielka dupa jest dla wiekszosci posmieliskiem

Gość białozębna
precz z grubasami !

Gość co racja to racjaaaaaaa
grubym galaretowatym oblepionym cellulitem tłuściochom mówimy stanowcze NIE!!!!!!

Gość kinia anoreksja
Popieram! Huj grubasom

Gość ubawiłam sie do łez
Aja powiem tak ---Niech ładne samo sie obroni

Gość białozębna
taak zwlaszcza z wałkami tłuszczu , na plecach i brzuchu :O strasznie to piekne

Gość ubawiłam sie do łez
A brzydkiemu trzeba pomoc :)

Gość mnkj
AUTORKA TO JAKIS WYPLOSZ NATURY CO MA SADLO PRYSZCZE LUPIEZ TLUSTE WLOSY CELLULIT I ROZSTEPY, DAJE DUPY ZA 5 ZLOTYCH I TYM SPOSOBEM OPLACA INTERNET ZEBY TU Z NAMI BYC::):):) A TO SPRYCIULKA NASZA :) TY DZIWECZKO SZMATO KURWICZKO ;)

Gość PRka
nie myl osób bardzo otyłych z osobami lekko przy kości. Znam dziewczyny wychudzone, o pięknych twarzach, które nie mają facetów i nikomu się nie podobają, i proporcjonalne dziewczyny z nawet 10-15 kilogramową nadwagą, które nie mają oponek tylko rozłożoną ładnie tkankę, fajny biust, dobrze się ubierają i ogólnie są ładne - i te w przeciwieństwie do wieszaków nie mogą się opędzić od facetów. A i znam dziewczyny otyłe, które ubierają się w za małe ciuchy, wszystko im się wylewa a mimo wszystko są tak fantastycznymi osobami że są w szczęśliwych związkach, nierzadko z super facetami :D także nie to ładne co ładne, tylko co się komu podoba, to raz. dwa, atrakcyjna też nie jest osoba tak złośliwa i zawistna jak ty, która siedzi na kafeterii i wylewa swoje frustracje wyżywając się na innych. trzy, uprzedzam pytanie, nie, nie jestem gruba, noszę rozmiar 38.

Gość ubawiłam sie do łez
Ja tez :) ,oczywiscie i co sie komu podoba

Gość bez przesady....
mozna mówic że grube tez ładne ale bez przesady, poprostu oblesna baba jest odpychająca i tyle, dziwne jest tylko to,że widocznie im tak dobrze bo nic z tym nie robią,dieta,cwiczenia,samozaparcie,mozna chociazby zmiejszyc te wage ale one maja to w swojej tłustej grubej dupie

Gość PRka
wiesz co nie zawsze tak jest że można. Niektórzy są po prostu tak zbudowani i już. Te dziewczyny przy kości które znam (wierz lub nie ale są śliczne, proporcjonalne i w ogóle) jedzą bardzo zdrowo, w życiu ich nie widziałam z fast foodem czy batonem w ręce, chodzą na fitness itd. Tak mają i już. A moja ciotka na przykład ma pięćdziesiąt lat, chorobę i niedoczynność tarczycy, ćwiczy cały czas więc jest ładnie wyrzeźbiona ale mimo to gruba, ma 20 parę chyba kilo nadwagi, a odżywia się bardzo zdrowo, zawsze tak było a teraz tym bardziej ze względu na chorobę. Także nie generalizuj, że wszystkie "grubasy" się obżerają i tylko siedzą przed telewizorem, bo to bzdura.