Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margolin44

bol po stosunku

Polecane posty

Gość margolin44

jestem w 2 miesiacu ciazy, po stosunku z moim ukochanym zdaza sie ze bardzo mnie piecze w srodku a wargi sromowe strasznie robia sie nabrzmiale i bola niemilosiernie.. czasem nawet dzieje sie to w trakcie ze musimy przerywac bo bol jest nie do wy3mania. co to moze byc?

Gość 12gocha123
on ma za duzego a ty jestes za ciasna. Proste. Tez tak mialam z jednym moim partnerem.

Gość margolin44
Badania w normie cytologia nic nie wykazala, pani doktor tez powiedziala ze jestem zdrowa. Wczesniej nie mielismy problemow, ostatnio jednak pojawia sie bol. Mysle ze jesli chodzi o dopasowanie to jest dobre, bo wczesniej nie bylo w ogole problemu.

A nawilżenie jest ok? może jakiś lubrykant dodatkowo. Przy ciąży jest większe przekrwienie miejsc intymnych i temu Cię boli.

Gość margolin44
Mysle, ze jest ok. NIe mam problemow z suchoscia pochwy. Na poczatku wszystko jest w porzadku, dopiero po jakims czasie w trakcie stosunku zaczyna mnie piec i bolec, zazwyczaj juz wtedy gdy mamy konczyc.

Gość naatalkaaa
Spróbuj jakichś środków nawilżających. Jak masz problemy z suchością, to normalne, że na początku jest dobrze, a po krótkim czasie boli. Hormony. Ja tak miałam przy jednych pigułkach.