Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a tyyym razem pomarancza

Wigilia w zakładzie pracy? Isc?

Polecane posty

No wlasnie :O isc czy nie? :O :O jestem dosyc mloda sposrod wszystkich pracownikow :d w sumie najmlodsza.. ;O

Gość pshestan sheh opyerjehlach
idz! a czemu by nie?

bo krotko tam pracuje i co :O nawet nie wiem jakie zyczenia im zlozyc :D

Gość gość
Też mam taki problem w tym roku ... Jutro w pracy Wigilia, a ja sama nie wiem, czy powinnam iść. Oficjalnie nikt nic nie powiedział, dowiedziałam się, jak inni pracownicy rozmawiali o tym na korytarzu. Pracuję tu dopiero 2-gi miesiąc i nie wiem, czy powinnam pójść. Taka Wigilia jest składkowa? Głupio mi iść i się wpychać, nikt mnie nie zapraszał, żadnej oficjalnej informacji nie dostałam, a pójść na "krzywy ryj" (jak okaże się składkowa :D) to głupio ...

Gość gość
Dodam, że też jestem najmłodsza .... jest jeszcze jedna dziewczyna, starsza nieco ode mnie, ale nie mam z nią jakiegoś super kontatku, żeby się poradzić ...

Gość gość
Co to za zakład, którego kierownictwo nie zaprasza pracowników na organizowaną imprezę??? No chyba że jest to impreza prywatna, realizowana przez część załogi po godzinach pracy w wąskim zaprzyjaźnionym gronie... Ale w końcu pracujesz z ludźmi, coś do siebie chyba mówicie? Zapytać nie grzech

Gość gość_niezdecydowana
Hehe dzięki :) W sumie nie spodziewam się jakiejś wielkiej imprezy, ale dosyć głupio się będę czuła, bo nie znam jeszcze wszystkich tak dobrze. Życzenia składa się każdemu z osobna? Nawet nie mam pojęcia, co mogłabym tym bądź co bądź obcym ludziom życzyć, a życzyć każdemu "wszystkiego najlepszego" etc to trochę chyba nie bardzo ;)

Gość gość_niezdecydowana
To dla mnieteż jest dość dziwne - nie chciałabym się wpychać, jeśli to tylko taka prywatna Wigilia ... to nie zakład jako taki, a bardziej można powiedzieć, hmm... szkoła ;) A zapytać głupio, bo niby skąd wiem? Powiem, że podsłuchałam na korytarzu? :P

Gość gość_niezdecydowana
Poradzi ktoś coś jeszcze? ;)

Gość gość
Wigilia w pracy jest dla wszystkich, nie ma co wymyślać. U nas to każdy dostaje zaproszenie, idziemy na obiad do Rozdroża, życzenia i do domu.