Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem...bielszczanką...

Wariaty :D w miescie, są u was tacy?

Polecane posty

Piszcie skąd jesteście i jakich macie wariatów w mieście.... Jestem z B-B i w tym mieście jest kilku wariatów. Jednaj narazie opiszę jednego , a raczej jedną z nich. Babcia z gwizdkiem zwana również tyłkołapką ( o ile jeśli teraz żyje, bo widziałam ją ostatnio w wakacje). Łapie wszystkich za tyłki bez względu na płec i wiek i chodzi po mieście przystrojona w pióra ptasie ( pewnie od gołębi), czasem w kapelusiku przystrojonym ptaszkami na druciku i bąbkami choimkowymi. :D Zawsze ma ze sobą flet lub inny gwizdek i ochoczo pokazuje wszystkim środkowy palec :D Lubi autobusy, jeździ za darmo i zawsze płata w nich figle. Grzebie po koszach na śmieci w poszukiwaniu różnych niekiedy ochydnych rzeczy :D

Gość Egoistka do kwadratu.
mam nadzieję, iż nigdy nie będę zmuszona do odwiedzenia tego patologicznego miasta. dzięki za ostrzeżenia :O

Gość kufel makówki
u nas jest niejaki Andrzejek... pokręt religijno-społeczny... toche kleptoman... fanatyk spiewów kościelnych... zna go kazdy w city... a to miasto to Skierki :) Pozdro all!

Gość ddddddddddd.
w wrocku gdzies w okolic maslic mieszka(przynajmniej tam najczesciej go widuje) facet okolo 50-tki ubrany w kamizelke odblaskowa taka zolta zawsze, jezdzi autobusami i zaczepia ludzi, nieszkodliwy, ale natret, gada o glupotach czasem sam do siebie, zawsze zarosniety, czasem widziany na skrzyzowaniach jak dla jaj kieruje ruchem drogowym. Kiedys mnie zaczepil na kozanowie i wywrozyl mi blizniaki:)

Gość ddddddddddd.
zna go chyba kazdy z okolic wlasnie maslic, kozanowa, lesnicy czy pracz

Kto nie umie rozmawiac na temat niech spada :D

Gość też z B-B
Egoistko nie przyjeżdżaj ! Truj się dalej tymi spalinami w Katowicach itp... Bielsko to piękne miasto, z pięknymi widokami i czystym górskim powietrzem...