Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hmmm01

Spotykanie się z kobietą o

Polecane posty

Wydawała się taka grzeczna, miła i sympatyczna. Coś między nami zaszło. Super się przy niej czuję, prawie poczułem, że niczego mi nie brakuje. Jakimiś kanałami dowiedziałam się zwyczajnie, że jest łatwa. Trochę nie chciałem w to wierzyć. Ale kiedy zaczęła mówić o tym, że w jakimś momencie życia się zatraciła. Nie wiem jak to wyszło, ale przyznała mi się, że wielu facetów mogłoby ją do siebie przekonać. Nie mówiąc już o jej przeszłości. Poczułem, że wszystko się zmieniło. Nabrałem dystansu. Nikt nie chciałby się chyba spotykać z kimś takim, kto może przyprawiać jemu rogi. Poza tym świetnie jest uczucie wiedzieć, że równie dobrze mogłaby iść ze Zdzisławem z działek leśnych do łóżka.

Gość again you
przykro mi

mysle ze to nie jest tak do konca ,daj jej czas i poznaj ja lepiej a potem decyduj

Jest dokładnie tak jak piszę. Myślałem, żeby zostać jej przyjacielem i może dotrzeć do niej, żeby nie robiła z siebie szmaty bo serce mi się kraja.

To już nawet nie chodzi o szukanie innej. Ja jestem na ogół zdystansowany co do kobiet, dzięki czemu unikam rozczarowań. Natomiast dziewczyna ma to coś co przyciąga i zarazem podejście do facetów, które odpycha. Zwyczajnie mi jej szkoda.

wielce pomocna rada" a co chcesz byśmy ci napisali? cream dobrze ci radzi ( na marginesie nędzny prowokatorze) jesli ja akceptujesz to badz z nią jesli nie , to znajdz inną innej rady tutaj nie ma ... możemy sie rozpisywać w ckliwych tekstach ale cobyśmy nie napisali i powiedzieli to itak masz 2 wyjscia o których wczesniej wspomniał cream

Gość Zgrywus :)
No niestety litość nie jest dobrym wyznacznikiem w takich sprawach. Piszesz że jest łatwa: W swoim imieniu mogę tylko dodać, że za takie info, oczywiście sprawdzone, pewnie bym temu komuś flaszkę postawił :P

Gość pisales, ze uprawiasz seks bez
zobowiazan, wiec w czym prolem, ze laska ma bogata przeszlosc?

Gość Czy jesteś pewnien
tego co piszesz? Masz 100% przekonanie, że te informacje sa prawdziwe i potwierdzone?

Gość Mystery_
"Super się przy niej czuję, prawie poczułem, że niczego mi nie brakuje". no i nie chcesz jej? jak jej nie chcesz to daj mi namiary, sam sie nią zajmę :) jeżeli jest z Warszawy