Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konkwistador acapulco

pomóżcie-doradźcie w kupnie biletu tak ay zaoszczędzić nieco hajsu

Polecane posty

którą opcję kupna lepiej wybrać (chcę zaoszczędzić parę złociszy)? potrzeba mi kupić bilet na autobusy miejskie opcja 1) kupuję dziś na tydzień za 32 zł za tydzień jadę do domu na tydzień (więc nie korzystam wogóle z biletu) i wracam wtedy kupuję miesięczny za 78 zł w sumie za 110 zł mam jazdę do ok. 27 stycznia ---- opcja 2) kupuję dziś bilet miesięczny za 78 zł czyli przez tydzień będzie mi się on marnował gdy będę w domu na święta za 78 zł mam jazdę do ok. 13 stycznia (wtedy znów kupię miesięczny) ---- która opcja jest bardziej rozsądna dla kogoś liczącego hajs? kupić dziś tygodniowy czy miesięczny?

Gość pshestan sheh opyerjehlach
opcja 2 jest lepsza- bo bedziesz musiala tylk oraz wyjac kase z portfela,tylko raz podejsc do okienka i miec ta jakze watpliwa przyjemnosc rozmowy z pania sprzedaja bilety.

przecież mogę kupić gdziekolwiek i nie sprawia mi to problemów :P chodzi mi o wymiar ekonomiczny

Gość pshestan sheh opyerjehlach
no ale musisz pomyslec o swoim ''czasie i wysilku'' ktory bedziesz musiala wlozyc w wykonanie tej czynnosc dwa razy.... dlatego opcja 2 jest lepsza wg mnie.

czas i wysiłek? 1 minuta w międzyczasie... prawie nic

z tego co wiem to jezeli jest Ci bilet potrzbeny przez pare miesiecy to najlepiej kupic taki na 3 miesiace kosztuje cos kolo270 zl autobusowo tramwajowy na dwa miasta normalny