Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamIntymnyProblem:(

Czy moja dziewczyna jest dziewicą ?:(

Polecane posty

a mam jeszcze jedno pytanie, czy moge jej wsunac sama koncowke tak zeby nie przebic blony ale tak zebym odchaczyl ze ja zaliczylem? czy blona sie przebije

Gość markssss
zrozum ze skoro ona ma tyle lat to ma za sdoba doswiadczenia seksualne a nawety jak nie dala wsadzic w cipeczke to do buzi na pewno brala juz dawno !!! i na pewno ktos jej strzelal palcowke i minetke i to juz od lat wiec troche sie nazbieralo jej tych doswiadczen wiec nie badz taki frajer i sie nie osmieszaj!

Gość wicia ikcia
moze sie masturbuje

Gość nu_naa
jejku przez caly czas myslalam ze jestes normalny. ale zmieniam zdanie. wsadzic koncowke? czy ty widzisz co piszesz.. jaa.. nie dobijaj mnie.

Gość markssss
wez jej w koncu wloz calego jak pojeb sie zachowujesz to dorosla kobieta ma potrzeby a ty sie cackasz i cie juz pewnie zdradza nawet panny nie umiesz wyruchac i sie dziwisz ze inni juz ja stukali

to mnie teraz zalamales, a myslalem ze pierwszy raz zobaczyla mojego. teraz nawet niewiem komu laske robila, a ja moze bede sie kumal z tym kolesiem

racja taka jest ze tu nie chodzi o wsadzenie kutasa w cipke bo to tak naprawde nic nie znaczy.. a to juz smieszne te twoje pojecie "zaliczenia".. prawie kazdy chce "zaliczyc" a potem glupio dziewicta od kazdej nastepnej oczekuje.

Gość nu_naa
lecisz z nami w chuja jak zorro w drugi odcinku. ja zrozumialam ze to ona jescze nie chce ale wychodzi na to ze w waszym zwiaku oboje macie cipy.

Gość asdsac
jasneee 20 latka co nigdy nie brala do buzi juz nie mowiac o tym ilu zwalila reka w zamian za palcoweczke.. to sa doswiaczenia nastolatki a twoja dziewczyna jest juz dorosla kobieta wiec na pewno trzaskala lodziki az milo:)

oboje sie troche boimy, ja udaje ze nie , calego bym sie troche bal wsunac ale sama koncowke, tak ze ja bede wiedzial ze ja zaliczylem a ona pozostanie dziewica. tylko zmartwiliscie mnie troche tym ze inni ja ruchali. to pomysli ze jestem jakas cipa skoro wsadzam tylko koncowke :/

Gość nu_naa
ale czego sie bac? nie umiesz gumki zalozyc czy co? jak inni ja ruchali to ona i tak sie nie ma czego bac;p

no i kolejny problem, skoro chce wsunac tylko koncowke to nalozyc prezerwatywe na calego czy tylko na czubek? ladniej by wygladalo na calego chyba ale ona pomysli ze jak nakladam na calego to wloze calego, kurwa niewiem co robic

Gość cfaadc
bo jestes cipa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Gość nu_naa
wg to mi sie w glowie nie miesci.. zaliczyc koncowka? naprawde masz cos z glowa.. cipa

Gość nu_naa
zruchaj ją w koncu i nie pisz wiecej bo to zalosne jest. cipa jestes.

zajebiscie, dzieki za porade :/ nie chce jej przebijac blony ale chce ja zaliczyc, czy to takie trudne, koncowke chcialem wsunac i bym wiedzial ze jest moja juz

myslicie ze sama koncowka doprowadze ja do orgazmu?

Zono, to tylko pozory! nadal chce cie zwiazac i wykorzystac ;) Autorze tematu nie pograzaj sie juz bo jak slysze o tej koncowce i "zaliczeniu zeby byla moja" to mnie ogarnia pusty smiech.

Haha, włożyć końcówkę :] To trochę głupi, że pól miasta może włożyć końcówkę, a dziewczyna będzie nadal dziewicą. Dziewica to chyba jednak stan umysłu.

no wlasnie, jej sie bedzie wydawalo ze jest nadal a ja bede mial swiadomosc ze jednak wsunalem i zaliczylem

jak nie macie zadnyck konstruktywnych porad to prosze sie nie wypowiadac i nie zartowac

ale dlaczego glupi, moze moj problem cie nie dotyczy poprostu, chyba wiele osob bylo na moim miejscu