Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamIntymnyProblem:(

Czy moja dziewczyna jest dziewicą ?:(

Polecane posty

"a ile palców mogę włożyć, a końcówkę mogę?" włóż sobie śrubowkręt do ucha i zobacz czy zaczniesz normalnie myśleć jak mężczyzna a nie jak pajac

No raczej, to powazny temat i jestesmy cholernie powazni. Ale twoje podejscie do tematu jest tragikomiczne. Juz pisze scenariusz na czarna komedie. Stawiam na tytul: "Wsadze koncowke, bedzie moja a moze i nawet orgazm" by ostry. Zono, ze mna wszystko dobrze, prosze sie nie martwic;) Verita, witam ja piekna kobiete!

jak ja traciłam dziewictwo to chłopak nie badał ile palców mi wejdzie i czy przebije mnie "samą końcówką" tylko zachował się jak na faceta przystało a ty pieprzysz i pieprzysz od rzeczy

a skad wiesz ze nie badal, wsuwal ci palce ale moze myslal to co ja, moja dziewczyna tez niewie ze mnie zaniepokoilo to ile palcow wnia weszlo. Mysle ze Twoj facet tak samo sie zachowywal jak ja tylko nie zwrocilas uwagi

i tez pewnie nie odrazu wsunal calego tylko najpierw koncowke a dopiero pozniej reszte

hahahaha tak się składa że nikt mi tam palców przed seksem nie wkładał. a kiedy doszło d zbliżenia uwierz mi że nie myślał o wkładaniu mi tam palców. naprawdę.zresztą do dzisiaj jedyną osobą która wkłada mi tam palce jest mój ginekolog. nawet mąż tego nie robi bo go to widocznie nie jara. i tobie też radzę znaleźć sobie jakiś inny problem typu- pomóżmy ptakom w zimie, a nie o palcach i końcówkach. ostry ty kiedy rozdziewiczasz myślisz o tym ile palców ci tam wejdzie? napisz koledze

a najpierw końcówkę a potem resztę mam wsuwaną do dzisiaj bo we mnie nie da się całemu od razu wejść o dziwo mimo porodu. raczej miałam do kiedy uprawiałam seks

jakto nie wklada palcow?? nie lubisz tego? a sama sobie wkladasz czy tez nie lubisz? dlamnie jest to poprostu troche dziwne

Mysle o tym zeby porzadnie ją wypukac a nie palce mi w glowie. Dam ci instrukcje. Wloz x2 klaps w dupe Wyciagnij x1 ciagnij za wlosy Wloz x1 powiedz jej jaka to z niej jest suka Wyciganij x1 klaps w dupe Wloz x1powiedz ze zaraz ja zalejesz Wyciagnij Dziekuje za uwage.

to takie urozmaicenie seksu, seks oralny z wkladaniem palcow

no jak zaroslas to wsam raz na koncowke jestes :)

przyjemnosc, nie zabawiasz sie sama?

ja bym sie zalamala ze oszukuje ale ze dziewica nie jest a co to za tragedia:-O ona ma 20 lat a nie 15

przeczytalam wiecej postow autora :-O co za polmozg proponuje mu zeby swoja koncowke wsadzil sobie w dupe

przemyslalem sobie to i postanowilem wsunac jeden raz calego penisa odrazu i szybko wyjac, dalej moze mi robic ustami