Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna młoda kobieta..

ech..

Polecane posty

Ale jestem naiwna czuję się jak skończony śmieć.. Dziś są moje urodziny a mój facet zgotował mi wczoraj coś takiego.. Byliśmy razem kilka lat jakieś dwa tygodnie temu powiedział mi, że chce mieć ze mną dziecko..Byśmy się o nie starali.. Ale powiedział, że też chciałby coś ode mnie.. Częściej lodziki i seks analny.. Zgodziłam się, tego drugiego za bardzo nie lubię ale robiłam to dla niego.. Wczoraj powiedział mi, że w ogóle nie chce dziecka a na moje pytanie po co to zrobił, chciał ode mnie te rzeczy powiedział, że ot tak żeby skorzystać sobie.. Czuję się gorzej niż publiczna toaleta.. Zerwałam z nim.. Dziś moje urodziny a ja nawet nie umiem się nimi cieszyć.. Chcę o nim zapomnieć..

Gość Nie martw sie!!!!
Przykro mi z tego powodu, ale to jeszcze nie koniec zycia!! Jesli tak z Toba postapil to jak by bylo po kilkunastu latach? Co by chcial jeszcze? Jesli bys mu tego nie dala to i tak by odszedl, Nie jest wart ani jednej lzy. Wiec dobrze ze nie oszukiwal Cie dluzej i wrescie mozesz byc sobom. Glowa do gory pokaz Mu ze teraz widzisz swiat w pelniejszych kolorach ,niech widzi kogo stracil i ciesz sie wolnoscia.

Gość Nie martw sie!!!!
Wszystkiego Naj,Naj,Naj :)

Gość Eleeene
wszystkiego najlepszego, szybkiego zapomnienia i oby nigdy Cie nie spotkala taka przykrosc w zyciu 🌻🌻🌻

Gość atari zwei
"po kilku latach ... na lodziki ...zgodziłam się" dżizas. naprawdę dziwisz się że cię olał?

Dziękuję Wam bardzo za życzenia.. Myślałam o tym co zostało napisane i postaram się żyć normalnie pokazać mu.. Rozmawiałam też z przyjaciółką i wiem, że lepiej teraz niż za kilka lat.. Dziękuję za dodanie otuchy!! Jest mi lżej!! Buziaki :*

Gość uuuuuuuuuubu
co za koootas ja nie moge!!! ty zamiast sie smucic to powinnas z bananem chodzic na buzce,chrzan drania a co bylo to zapomnij i move on:)