Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamija_

Co kupujecie swoim dzieciom pod choinkę??

Polecane posty

Gość mamamija_

Pytam bo zupełnie nie mam pomysłu.Moje dziecko ma pełno zabawek.nie to, ze tylko ja mu kupuję, ale dostaje sporo od cioć i babci. Nie mam już pomysłu.mały ma 2,5 roku. Tak czy siak proszę Was żebyście wpisywały co dostana Wasze pociechy;)

mój od nas dostanie namiot i klocki drewniane. klocki uwielbia i chodzi do kolegi tylko po to zeby sie nimi pobawić. a namiot? ostatnio od 3 tygodni bawi się w wielkim kartonie w "Dom" ale już trzeba go wyrzucić bo średnio sie trzyma, więc nowy "dom" jest potrzebny :P

Choc chwilowo przypomina( staja tam wóżek nowy- czeka na wiosnę, huśtawka- taka ze krzesełkiem do karmienia i wszystko to co zajmuje duzo miejsca,) Synowi pokój na razie nie potrzebny bo ma dopiero pół roku, ale na wiosnę trzeba to będzie podchować.

Gość u mnie dostaną
książki, albumy z nalepkami, kolorowanki wodne i 2,5 latek dostanie skrzynkę z narzędziami, a 3,5 latka kasę sklepową z artykułami.

Gość mamamija_
dzięki ;) piszcie jeszcze.

Moja córka ma 5 lat i zażyczyła sobie perfumy Barbie, poszperałam troszkę po internecie i znalazłam w sklepie internetowym perfumytaniej.pl , bardzo fajne oferty są z kompletami dla dzieci, myślę że się ucieszy z prezentu- dostanie to co chciała;)

Gość do joanny
no swietna reklama :P Ale niestety w podobnym stylu jak wszystkie inne więc ciężko niezauwazyć ze to reklama "poszperałam w internecie i znalazłam swietny sklep" haha moglaś się bardziej wysilić.

Gość Mama Martusiiiii 2,5
Moja mała dostanie kuchnię Tefal z dodatkami taką za 400 zł.

Ja synowi kupiłam ostatnio laptopa zabawkowego i sam w tydzień nauczył się całego alfabetu... Rozróżniać literki i jak mu mówię wciśnij "x" to wciska, Nie wiem w jakim wieku masz dziecko mój ma 2 lata i przynajmniej nauka alfabetu mnie ominęła ;) także polecam kupno zabawek, które cieszą i uczą

Gość luccynka
Mozna kupić ksiażeczki, bajki na cd do słuchania, jakies fajne filmy dostosowane do wieku. Np chyba www.merlin.pl czy jakos tak - ma tego multum

Mój ma niecałe 6miesięcy i juz sklep z zabawkami, sama nie wiem kiedy to sie nazbierało;/ Ciociom powiedziałam,że jak chca coś kupić to niech to będzie coś do kąpieli(płyny,zabawki,coś do smarowania), ubranek mam chyba do roku więc nie potrzebuje nic.A sama kupię cos takiego http://allegro.pl/wesoly-muchomorek-wanka-wstanka-toys-lander-i1357276360.html 2latka w rodzinie nie mam, ale swego czasu kupiłam mini motocykl małemu kuzynkowi.

Gość Piękne i naturalne
pokaz tego laptopa, ja tez o takim mysle ale nei wiem czy nie za wczesnie synek ma 19 mc-y

Gość ma 21 miesiecy
i kupujemy mu mate 3 w 1 - (wodna, na rzepy i kolorowanki, gdzie mozna wkladac kartki) : http://www.google.co.uk/products/catalog?rlz=1C1RNNN_enGB345GB372&q=Crayola+Winnie+the+Pooh+Happy+Hands+Art+Mat&um=1&ie=UTF-8&cid=5972194812144515677&ei=At0HTZzYBNSxhQe61ODuBw&sa=X&oi=product_catalog_result&ct=result&resnum=3&ved=0CDcQ8wIwAg# i taki pociag: http://www.google.co.uk/products/catalog?rlz=1C1RNNN_enGB345GB372&q=Crayola+Winnie+the+Pooh+Happy+Hands+Art+Mat&um=1&ie=UTF-8&cid=5972194812144515677&ei=At0HTZzYBNSxhQe61ODuBw&sa=X&oi=product_catalog_result&ct=result&resnum=3&ved=0CDcQ8wIwAg#

Gość mamamija_
fajne macie pomysły dziewczyny;) piszcie jeszcze;) Dolares co to za laptop? laptopa jeszcze niema:P Takie płyty Cd kupowałam mu od małego i puszczałam, ale nie chce słuchać. Ta droga Wadera jest fajna;) mój się bawi non stop z tym, że ma taki 3poziomowy garaż. Jemu to najlepiej piłke i grac z nim;) to go najbardziej cieszy:) Myślałam o jakimś autku do odpychania.Ma motorek, ale jest już mały.uwielbia auto i swój motor,tyle, że z tego już wyrósł. Kupowała cos takiego któraś z Was?z takich większych dla 2,5 latka

Gość mamamija_
:O nie ma sorki za ortografa