Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mój facet stwierdził że gdyby

Mój facet stwierdził że gdyby...

Polecane posty

miał wybór to wolał by być kobietą niż facetem :O, zaznaczył przy tym że jedynie bycie lesbijką wchodziło by w grę bo mimo że wolał by być kobietą to nie wyobraża sobie żeby jakiś obleśny typ miał go "dotykać" :D Czy on jest krypto-transwestytą? :D

Czy nikt się nie wypowie :( ?

Czyli każdy facet wolał by być lesbijką niż facetem gdyby mógł się urodzić jeszcze raz i dano by mu wybór? Nigdy nie przypuszczałam żeby normalny facet wolał być kobietą, co prawda lesbą, ale zawsze kobietą :D

Gość dsfgsdfdsgdfg
Ja bym chciał być kobietą,ale tak przez jeden dzień po to aby zabawić się swoim nowym,innym ciałem i przekonać się jak to jest :P

Też bym chciał być kobietą, ale nie cały czas ;]

No ale tak na jeden dzień czy tydzień to i ja wolała by bym być facetem, chyba każdy by chciał być przez chwilę przeciwnej płci. Ale on stwierdził że tak w ogóle, na zawsze, na amen wolał by być kobietą, że jakby się miał urodzić jeszcze raz i dano by mu wybór, albo jak nawet teraz dano by mu możliwość zmiany płci to wolał by być kobietą :D Tylko zaznaczał własnie że lesbą, bo mówił że jakby wtedy miał być hetero to woli być facetem :D Mówił że nie wie czemu, ale od zawsze tak miał, ale żadnym transem nie jest chyba bo się nie przebiera się w moje rzeczy :D i nie zachowuje się jak baba, a te transy to takie cioty chyba są :D I mówi że nie czuje się kobietom jak te transy tylko po prostu wolał by nią być, tak jak ktoś kto ma Mercedesa wolałby mieć Volvo jak to on porównał :D

No własnie prawdziwą by chciał być, bo jak go spytałam czemu nie zmieni płci bo przecież robią operacje :D to mówił że trzeba być popierdolonym żeby to sobie zrobić bo to zwykłe zniszczenie swojego ciała a kobietom i tak taki trans nie będzie

Gość gsdasdsdfafs
To w cale nie jest prawda że transwestyci są takimi "ciotami" oni często się ukrywają i ty na pewno o tym nie możesz być pewna że on nie jest. A i przecież jak tak bardzo chce to teraz też może zmienić sobie płeć :P

Ale te transy co zmieniają płeć to oni coś tam z głową mają chyba że czują się płci przeciwnej niż są, że np jest facetem ale wydaje mu się że jest kobietom i mu jest źle że ma penisa. No a mój facet jest normalnym facetem tylko po prostu "wolał by" :D Tak jakbyście jedli ser ale wolelibyście jeść szynkę :D co nie oznacza od razu że ser wam nie smakuje :D

Gość nie chce mi sie logować
haha :D fajnego faceta masz :D

Gość gsdasdsdfafs
Widocznie nie jest do końca taki normalny skoro chciał by być kobietą(nie że coś mam do kobiet :P)

Gość memento mori
ktos powie ze gdybys byl kobieta moglbys sie bawic tzytzkami caly czas , ale to mnie nie przekonuje .. Koibety nie ogladaja golych facetow - tym bardziej mnie to przekonuje ze nie warto byc kobietą . Chociaz moze gdybym był moze bym zmienil zdanie .. Bycie kobieta chybta tez ma jakies plusy .

memento mori Ale on tylko lesbą chciałby być to by miał przyjemność z oglądania gołych kobiet :D

Gość bzdury 333
le on tylko lesbą chciałby być to by miał przyjemność z oglądania gołych kobiet nie sadze zeby lesbijki ogladaly gołe baby w internecie w takich ilosciach jak faceci

Gość A tak w ogóle
Przecież jest facetem więc ogląda gołe baby i ma z tego przyjemność więc jeżeli chciałby być kobietą i tłumaczy to tym, że oglądałby wtedy gołe baby to coś jest z nim nie tak..