Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bkjkj

Napisalam mojemu chlopakowi, ze jest pewien

Polecane posty

Gość bkjkj

problem w naszym zwiazku, ale mam nadzieje, ze go rozwiazemy . Mam wrazenie, jakby wogole go to nie obeszlo ... nie przejal sie nic, a nic

:o to jest własnie u bab wkurrwiające :o zamiast napisać wprost o co biega, to ta pisze jakimiś okręznymi drogami

Gość riooo ayaya
Bo może to nie problem a jakaś glupota?

Gość bkjkj
to nie glupota , a porblem, a napisalam mu normalnie, Chce z nim pogdac, ale nie przez telefon, do dupyy taka rozmowa... Gdy sie spotkamy to z nim porozmawiam , nie moge jyuz wytrzymac, musze z nim pogdac... nie mowiecie, ze wy tak czasem nie macie

Gość bkjkj
no to nie ejst jeden problem ... Czuje monotonie, nie ufam mu(zdradzil mnie ... pozwolilam wrocic) , nie wspiera mnie - od pory zdrady nie zbyt uklada nam sie w lozku, czuje sie niedowartosciowana, brzydka ... Mam tego dosc. itp. Mezy mnie to, ze nie potrafie mu juz ufac tak jak kiedys, nie wiem co ja mam robic... on powinien mnie wspeirac, a tak naprawde gowno sobie robiz z tego, peirwszysch pare tyg. bylo ok, a teraz ma mnie znow w nosie i sam jest cholernie o mnie zazdrosny, nie moge nigdzie wyjsc. Dla mniestaje sie to chore...

Gość bkjkj
no wlasnie mam taki zamiar ... ale nie wiem od czego zaczac i jak mam mu to pwiedziec, ale chyba bez owijania w bawelne , walne prosto z mostu to co mnie boli , przytlacza. Zle sie tak czuje, nie chce tak.

Gość jak dla mnie to miedzy
na moje oko to toksyczny zwiazek

Gość kocmouch
jaki problem? ma za dużą pałe czy jak?

Gość miałam wtedy 12 lat
po zdradzie nie ma związku

Gość bkjkj
"po zdradzie nie ma zwiazku" - tez sie wlasnie do tego przekonuje . . . chialam sprobowac, ale coz ... niec nie poradze,nadal go kocham, ale jest mi bardzo ciezko, boje sie, ze znow mi to zrobi. Gdy sie dowiedzalam, ze ma romans... to juz mialam odpowiedz,czemu on jest taki zazdrosny o mnie . . .

Gość bandziorka
bkjkj Ile on ma lat?