Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zegan

Murzyn w polskim Sejmie!!!

Polecane posty

Gość Zegan

Ja czuję się prześladowany i nie życzę sobie żeby w Sejmie Rzeczpospolitej Polskiej zasiadał czarny. Kto ze mna? Chciałbym zorganizować wiec przed sejmem w tej sparwie bo to dopiero początek. Robią z nas drugą Francję!!!!! Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Zegan
i trzeba go jak najszybciej usunąć

możesz mi wyjaśnić , jak krowie na rowie , z jakiego powodu Ty konkretnie czujesz się prześladowany ?

Gość Zegan
z powodu murzyna w polskim sejmie

bardziej od murzynów powinno się tępić takich idiotów jak ty:)

Zegan --- > To nie twoja wina, że urodziłeś się biały. Nie powinienneś nosić w sobie poczucia winy :classic_cool:

Gość Zegan
a moze takich jak ty? Widzę idioto że ty też byś kolorowy kraj zrobił z PL

Gość Zegan
murzyna miejsce jest w Afryce. Polskę to on może na widokówkach zobaczyć. Możecie mnie wyzywać itd ale zobaczymy czy wam będzie to pasować jak nas czarnuchy zaleją tak jak FRA czy inne kraje europejskie. Wtedy wspomnicie moje słowa.

A tak na marginesie przyda się choć jeden taki poseł, który nie będzie rekompensował sobie agresją kompleksu małego penisa :classic_cool:

kolorowy , niekolorowy , może przynajmniej żylibyśmy otoczeni porządnymi , mądrymi ludźmi a nie takimi co na każdym kroku robią z siebie pajaców 🖐️

Gość Zegan
a czy uważasz że ten murzyn jest mądry? Widzę, że nie wierzysz już w polaków a naprawdę niektórzy politycy są na poziomie i potrafią rządzić Polską tylko trzeba by Tuska usunąć i im pozwolić dojść do głosu

w wielu CYWILIZOWANYCH krajach murzyni chodzą sobie po ulicy i każdy potrafi się jakoś normalnie do nich odnosić... :o Pewnie jesteś z jakieś małej zabitej dechami wiochy :o Polska to ciemnogród, ale nie przez murzynów, a takich bezmózgich jak ty:o

Gość Zegan
do władzy bo głos nic nie da.:)

nie znam gościa więc nie wiem czy jest mądry , to jeszcze zobaczymy . którzy politycy są na poziomie według Ciebie ?

Gość Zegan
no akurat z duzego city jestem jak już tak chcesz wiedzieć. Tylko dlaczego w każdym cywilizowanym kraju narzekają na nich, co? dlaczego? Porozmawiaj sobie z ludźmi z Włoch, USA,Francji,Niemiec, Kanady,UK. Wtedy zacznij się wypowiadać.

"w każdym cywilizowanym kraju narzekają na nich" Fakt. Na Obamę okropnie wszyscy narzekają :classic_cool:

Gość Zegan
mam swoich polityków których uważam że mają rzetelną wiedzę i są w stanie dobrze rządzić ale nie będę pisał nazwisk bo ty zaraz napiszesz, że są ...... więc szkoda klawiatury.

Gość qrgq
No... to teraz i my mamy swojego "Obamę"... dobrze chociaż że wierzący a nie jakiś gej :D

Gość Zegan
Obama nigdy nie powinien zostać prezydentem USA jeśli podałeś jego przykład. A co murzyn w polskim sejmie zrobi? Nic!!!

Gość Zegan
Marek Borowski. Twoim zdaniem marny?

"A co murzyn w polskim sejmie zrobi? Nic!!! " A co dotychczas w polskim sejmie zrobili biali ? :p

Jedynym sposobem na ograniczenie liczby imbecyli w polskim sejmie jest wprowadzenie jednomandatowych okręgów wyborczych.

Zegan , nie mam zdania . ostatnio chyba go mało w polityce , ale być może się myle .

Gość Zegan
dla was to nawet jakby cos zrobili to i tak wasze myślenie byłoby takie że nic. Minimalna pensja jakby wynosiłą w PL 10 tys brutto to zaraz narzekalibyście na co innego i tak w kółko. Doceniajcie to co jest bo w porównaniu do tego co było to w PL jest coraz lepiej.

nie rozumiesz, co masz za wąty do tego pana. Jest Polskim obywatelem, w miarę rozumny, i możliwe, że zrobi o wiele więcej niż ten poparaniec Kaczyński J.

Słucha ZEGAN piszesz ze miejsce Murzynów jest w Afryce??a powiedz mi wtedy gdzie jest miejsce Polaków??napewno nie w Polsce zapieprzaja w UK czyszcza kibelki kochany a taki jak to nazwałeś Murzyn stoi nad nimi...Polacy to naprawdę zajebisty naród nie ma co,nie akceptujaludzi z innym kolorem skóry ot tak...a pozatym Polacy nie są jakąś szczególna narodowościa,ba mi jest wstyd za granicą za naszych rodaków...Nie można mówic ogólnikowo,że ten jest zły tamten nie bo kazdy jest inny...Boże jak ja nienawidzę rasizmu..... Chciałam jeszcze dodać,że najlepsi bokserzy,aktorzy,modelki to sa czarnoskórzy ludzie...i szacun im za to!

Gość Zegan
jest polskim obywatelem ta fakt i ubolewam nad tym bardzo. Bo to znaczy ze każy moze nim być i to jest duży bląd. Chłopie Kaczyńskiemu sie powaliło w głowie przez śmierć brata. Facet ma taką wiedzę, że ty mu możesz mu buty czyścić.

słodziutka , nie generalizuj bo czuje się teraz obrażana . nie każdy Polak jest pieprzonym rasistą .