Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zegan

Murzyn w polskim Sejmie!!!

Polecane posty

I co z tego że zagranicą na nich narzekają jak twierdzisz??ja spędziłam w Uk 5 lat i NIGDY powtarzam NIGDY nie doznałam zadnych konkretnych powodów,żeby ich nie cierpieć... Pracowałam z Nepalami,przemili ludzi maja swoja tradycję,zasady,zawsze usmiechnieci nie jak my wieczni pesymiści !! Także weż chłopcze najpierw jakiegoś poznaj,poracuj pare latek,albo zamieszkaj z takim i wtedy sie wypowiadaj,ok?? Co do polityków Polskich darujmy sobie ten temat bo nie warto,juz niedługo spadam z tego zacofanego kraju i nie mam nic przeciwko,że na moje miejsce przyjedzie jakis jak to okresliłes Murzyn.! w dupie mam taki kraj co o mnie sie nie troszczy więc moze innym bedzie w nim lepiej.!!

Gość Zegan
tak? aktorz, modelki , bokserzy? Kto jest mistrzem wagi cieżkiej, murzyn? Naomi twoim zdaniem jest najlepszą modelką? Może Wesley Snipes jest najlepszym aktorem? Boże o czym ty piszesz. A czy murzyni stworzyli taką technologię jaką mamy obecnie????????????????????????????????? Oni się do niczego nie nadają!! Nie wszycy polacy w UK pracują na zmywakach!! Powiedz mi co oprócz Dobrej muzyki stworzyli czarni???????????????????? NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Breja sorki,ale często sie własnie spotykam z nieuzasadnionym rasismem u Polaków.!!pytam dlaczego?a oni odpowiadają bo jest czarny,bo jego miejsce jest w Afryce!kurwa mać za kogo się oni mają pytam?Niektórzy Polaczki no za kogo?bo chyba nie za kogos lepszego.!

Gość CSI agent
Ty slodziutka to chyba nie wiesz gdzie masz lep a gdzie dupe?? Moze nie wypowiadaj si eo czyms o czym nie masz pojecia. Fakt ludzie pracuja w UK, roznie bywa jeden kopie rowy, drugi stuka w klawisze - ale tak to chyba i w PL jest, co? Zegan ja chetnie sie do wiecu przylacze, bo mnie piorun strzela jak widze co probuja zrobic w kraju. Czrnuch w sejmie juz calkiem im sie w dupie poprzewracalo!!!

A co stworzyli Polacy madralo???chyba najnowsze techniki do okradania aut.!!widze jaki jesteś tolerancyjny...ja pierdolę...masakra.!co za ludzie,co za kraj..syf!

Gość Zegan
jedz do UK!! Bierz benefity i się ciesz że british goverment o ciebie dba!!!:) Akurat pracowałem z murzynami w USA i coś wiem na ten temat. A tobie radzę pogadaj z białymi ludzmi na poziomie z tych karjów które wymieniłem wcześniej to moze zmienisz zdanie

To idz do sejmu i to zmien a nie tu pirdoły piszesz.Skoro taki madry jesteś...co za ciężko się ta dostac??ja mam w dupie taki kraj,trudno może nie jestem patriotką ale ten karj jedyne co mi dał to obywatelsto.Niestety taka prawda..Co za pojeby.Życze Wam Agencie i innym żeby jakis "Murzyn"wpierdolił wam tak do dupy,że szok.!ze szczerego serca.!

Gość Zegan
slodziutka co stworzyli biali??? A czym wozisz dupę? A samolot kto skonstrułował? Jeszce chcesz?

a powiedz, co za wiedzę posiada Kaczyński Jarosław?????????? Gdyby był aż tak mądry napisałby jakiś traktat naukowy, czy cuś, a ten stary poyebany zadymiarz-dinozaur, coś wymyślił????? Chłopie puknij się w ten głupi , łeb......

Gość Zegan
Murzyn ją walił w tym UK i dlatego tak za murzynami jest.

Gość CSI agent
Znam UK i wiem co te czarnuchy wyprawiaja, a teraz tacy zwolennicy solidarnosci chca takiego 'porzadku' w PL?! Jestem rasista, mam do tego swiete prawo, w zyciu widzialo sie troche i tym bardziej NIE dla CZARNYCH! ich miejsce w afryce, niech tam gowno robia.

Gość znam
Goodsona osobiście. Jak był radnym na moim osiedlu to mało zrobił. Praktycznie ja nie zauważyłam żeby jakoś specjalnie się udzielał:-(

Słuchaj Zegan a co ci dal Kaczorek co?No pytam się co Ci dał????Weż rasisto idz spać naprawdę,skoro taki rasista to nie ogladaj filmów z ich udziałem,walk,słuchaj piosenek,skoro tak ich nienawidzisz!!założe się,że tego nie robisz tylko cwaniaka teraz zgrywasz jak to nie lubisz Murzynów,Poprostu porażka...

Gość Zegan
Kaczyński jest doktorem nauk prawnych chłopie. I wiedz że posiada ogromną wiedzę. Tylko wy jako naród kreujecie go na potwora itd. A tak naprawdę nie macie 5% jego wiedzy na temat polityki. Spójrz na Tuska co odpierdala debil a wy mu wierzycie w te jego cuda. Paranoja. Jak się PiS dorwało do władzy to zaraz rozwiązali sejm bo brali się własnie za takich kombinatorów jak Tusku i reszta.

Wiedziałam,ze zaraz jakis madry napisze,że spałam z Murzynem dlatego tak ich bronie...masakra... Są mi obojetni nie rozumiesz nie mam nic do nich po za co???pytam sie co mi taaakiego zrobili,żeby ich pastwić i znęcaćsię nad nimi?NIC.!!

Wszyscy pochodzimy z Afryki. Około 200 tys. lat temu, z afrykańskich Homo erectus rozwijają się pierwsi przedstawiciele naszego gatunku - Homo sapiens. Około 45 tys. lat temu człowiek współczesny dotarł z Afryki do Europy, gdzie zastał grupy neandertalczyków które wymarły dopiero ok. 10 tys. lat później. ;)

Gość CSI agent
Slodziutka Ty nikomu nie mow czego moze sluchac a czego nie, jakie filmy ogladac, cenzure to my mielismy juz w kraju, a teraz nas czarna fala zaleje? Pewnie przez takie glupie pindy co pojada na wycieczke w swiat i wroca z czarnym bekartem.

Przykro mi to mówić Zegan, ale masz murzyńskich przodków :p

Zegan na prezydenta.! Naprawdę o polityce nie masz pojęcia chłopcze,nie nie... Co to za kraj,który nie pozwala decydować kobietom czy chca urodzić,co to za kraj w którym dostajesz marne 60-70zł na dziecko.Kraj udający katolików,taaaa udawający...

Gość Zegan
Nie mogł Kaczor nic zrobić bo krótko rządził ale jakbyś popatrzyła na dane z gospodarki wtedy a dziś to byś zmieniłą zdanie. W ogóle szkoda czasu na ciebie. Spiepszaj do UK tam lody murzynom robić. Jestem zajebistym rasistą i będę bo ma prawo do tego. Jestem biały i tylko takich ludzi będę tolerował a Tusk i spólka niech andal pozwalają na migrację murzynów do naszego kraju życzę powodzenia tylko jak zacznie im to przeszkadzać to już bedzie z poźno.

Gość CSI agent
i nawet jesli mamy jednego przodka to jakims cudownym zbiegiem okolicznosci ewoulowalismy do postaci obecnej , natomiast czarni przedstawiciele podobnego gatunku nadal tej ewolucji sie wzbraniaja. Moze nawet nie wzbraniaja, ale ich rozwoj jest bardzo ograniczony.

"cudownym zbiegiem okolicznosci ewoulowalismy do postaci obecnej" Homo Kafeterius :classic_cool:

Gość Zegan
To są tylko teorie i nic nie jest potwierdzone na 100% także moze sobie to schować wiesz gdzie? A ty słodziutka jedź do Afryki może tam radną zostaniesz w jakieś osadzie i wszyscy bee cię tam wiesz co......

coś mi się wydaje, że Kaczyński jakimś takim doktorem jest cieńkim i w dziedzinie humanistycznej. Moja szefowa, jest doktorem, który dał jej kierownicze stanowisko, a ten mały śmieszny człowieczek, seksista, chyba doktorat ma z dupolizostwa o.Rydzykowi.....

Gość CSI agent
Slodka myslisz ze ten czarny w sejmie zmieni prawo? da kobietom prawo do decydowania????? Ty wez google i sobie poczytaj jakie ich kobiety maja prawa! Ile ich rzad daje na dziecko, bo ja co wlacze TV to tylko prosba o dotacje w Afryce, to na wode, to na budowe studni, .....

Gość Zegan
Zorganizować wiec na nie dla murzynów w Polsce!!!!!!!!

Akurat fakt narodzin Homo Sapiens w Afryce jest potwierdzony. Nie zaprzeczajmy faktom.

Jestem za aborcją jak Was dupków czytam...Spadam stad i mam nadzieje tylko,że bedzie Wam zajebiście miło jak Kaczorek znowu coś odjebie...Bo jak narazie pierdoli tylko o Krzyżu...żal Trzymajcie sie chłopcy,acha mam też nadzieję,że kiedys spotkacie jakiegos Murzynka(ale tak sam na sam)i wtedy zobaczymy kto jest mocniejszy i czy wypowiesz swoje zdanie na ich temat.... W innych krajach jakoś nikt sie temu nie dziwi,no ale chłopaki napewno nie pochodzicie z City tylko jakiejs miescince niedaleko City... Także powodzonka.paaaaaaaaa.....