Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona16.

sex na plaży.

Polecane posty

Gość ona16.

jestem z chłopakiem od pół roku, wie, że nie jestem gotowa na sex i nie wymaga tego ode mnie. chciałabym jednak zrobić mu niespodziankę. niedługo wyjeżdżamy nad morze do ciepłych krajów. pytanie brzmi : czy zrobienie pierwszego razu na piaszczystej plaży jest dobrym pomysłem? czy jest przyjemny? czy piasek nie będzie niczego utrudniał? proszę o odpowiedzi :) dziekuje.

piasek ulatwi wszystko mozesz sie w nim zakopac a dzieki temu mozesz ukryc pewne niedoskonalosci po za tym jak bedzie wsadzal w dziury piaskowe moze byc to dodadkowym podnieceniem dla was obojga po za tym jak bedzie cie posuwal jednoczssnie wykonasz sobie doskonaly peeling ciala

Gość M19
Szczerze, nigdy nie robilam tego na plazy... Ale tez mam ochote;) Mysle, ze latem, wieczor, szum morza, tak romantycznie, cieply wiart... A piasek chyba by mi nie rpzeszkadzal. ;) Mozna zawsze wziac recznik. Zamierzam kiedys spelnic ta fantazje. Pozniej mozna dla ochlody sie od razu wykapac w chlodnym morzu:) Mysle, ze kazddy chlopak by zapamietal to na zawsze. Zycze Tobie i sobie, bysmy keidys tego doswiadczyly:) Pierwszy raz jest wazny, fajnie,z e o tym myslisz, bo bedziesz go pamietala przez cale zycie:)

Gość acefefefewfrg
Piasek powoduje otarcia jeśli dostanie się "pomiędzy".

Gość ona16.
miss lipstick 123 - jeżeli bawi Cię to, to owszem, ulżyj sobie. ale jakoś Twoje wypowiedzi mnie wcale nie bawią. M19 hmm też mi się wydaje, że nie zapomnę tego do końca życia. ale właśnie, co zrobić, by ten piasek nie dostał się 'pomiędzy' ;)?