Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AtlantisEndeavour

Dlaczego na kafe kobiety pisza ze np 174 cm to kurdupel a w zyciu do takich sie

Polecane posty

Gość AtlantisEndeavour

kleja?? >>>Jakby poczytac kafe wydawaloby sie ze jest latwy podzial na dennych i atrakcyjnych facetow, z tym ze te proste podzialy pryskaja jak banka mydlana jak tylko wstaje od komputera i ide gdzies do miasta, na impreze, do akademika, gdziekolwiek. >>>Dziewczyny kleja sie do facetow wzrostu wymienionego powyzej, czesto slysze jak mowia ze ten facet to ciacho itp. Dlaczego na kafe jest zupelnie inaczej niz w zyciu>>???????????????????

Gość kafeterianka z ursynowa
bo na kafe podajesz im cyferki, a w życiu nawet na oko nie są w stanie stwierdzić ile ma facet wzrostu, więc to już nie jest takie ważne. bzdury gadają innymi słowy

Ja akurat w życiu się do nikogo nie kleję,jestem zajęta przez faceta o wzroście 190 i to do niego chcą się kleić ;)

Gość hej Tap Madl
ale to tak jest, kazda mysli ze ma najprzystojniejszego ksiecia z bajki i ze wszystkie inne sie do niego kleja ;)

Gość hej Tap Madl
ile razy ja to slyszalam :classic_cool: a pozniej widzialam zupelnie przecietnego chloptaka za tkorym w zyciu bym sie nie ogladnela na ulicy :)

Gość alaolaelaula
ja na mniej niż 185 faceta nie patrzyłam, bo mam 174 i jak założe szpilki do bede jego wzrostu. a to głupio wygląda. mój ma 194 i jest idealnie:)) spodziewając sie dennych komentarzy od razu zaznaczę, że wzrost to nie jedyny wyznacznik dobrego faceta, i udanego związku, to jedynie dodatek do całokształtu, zarówno osobowości jak i wyglądu zewnętrznego;)

bo problem tych facetów to nie jest jak wygladają sami tylko jak wygladają ze mną. Jak założę buty na obcasach to niestety chłopak poniżej 180 wyglada przy mnie na kurdupla. Jest dużo przystojniaków poniżej 180, ale po pstu źle bym sie z takim na dłuższą metę czuła Mój facet ma 190

Nie wpędzajcie mnie w kompleksy :O. Ja mam 14 cm i uważam że to za mało, strasznie się boję dnia w którym przestane być prawiczkiem, boję się że kobieta parsknie śmiechem, a wy pogłębiacie tylko mój kompleks.