Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biedronka89.91

On Ciagle spi... co robic ;/:(??

Polecane posty

Mam taki problem,który ciągle mnie zadręcza bo nie wiem co robić...a wiec...Jestem z facetem 3 lata,On pracuje na nocki od 21 do 5.Problem w tym ze On po pracy jedzie do domu siada przy kompie(gdzie ma hopla na punkcie kompa i gier ;/) kładzie się powiedzmy o 10 śpi do 18 wstaje i jedzie do roboty...;/ w soboty spi do 16-17 i mówi ze jest strasznie zmęczony...;/ Nawet w niedziele śpi gdzie ma wolne !!Od paru dni pisze mi żebym nie przyjeżdżała bo późno przyszedł z pracy i będzie spał.Kiedyś mi powiedział ze jak by mógł to być ciągle spał...Ostatnio rozmawialiśmy na poważnie i powiedziałam mu ze to chyba nie ma sensu...ze ja jestem kobieta rozrywkowa chce czasami gdzieś wyjść a Ty nie chcesz... i w ogólę... Nie wiem czy to zakończyć bo ciągle sie łudzę;/:(a Przyzwyczajenie robi swoje:(...Doradźcie i pomóżcie :(!!!??

Gość wiesz co, troche
mu sie nie dziwie. po prostu na rzecz pracy przestawił sie jego dzienny tryb. w nocy na nogach w dzien odsypia, a to na pewno nie jest naturalne więc zmęczenie po czasie naprawde daje się we znaki. to nie jego wina, pewnie sam wolałby normalne godziny pracy..

Gość raztaman
dość powszechne zjawisko u ludzi pracujących na nockach. pogadajcie wspólnie o zmianie pracy. a ty pracujesz?

Tylko ze on chce pracowac na nocki ...! Mam znajomych co tez pracuja na nocki i Tyle ile On spi to przesada Oni sami sie dziwia...:/ Ale nawet w niedziele ;/... Ja rozumiem ze na noc... ale zanim sie połozy to on musi do kompa siadac ...;/ehh nie wiem co robic ;/ a Jak z nim rozmawiałam to powiedział ze jak bedzie zmeczony to tak czy siak bedzie spał a On jest całe zycie zmeczony...;/

Gość czyliiiiiiii
życia seksualnego, praktycznie nie ma, bo kiedy, a poza tym przy zmęczeniu nawet mu nie stanie. Kobieto, albo niech zmieni pracę albo daj se z nim spokuj, bo zniszczysz sobie życie.

mój chłopak ma tak samo...mieszkamy razem teraz właśnie go nie ma bo siedzi w pracy, to jest straszne jest druga osoba w domu a wcale nie przy Tobie...

Gość na 100 procent
pracuje nocami w burdelu "na kolanach", więc jak tam się wystrzela, to będąc zmęczony nie będzie tobą zainteresowany ani w łóżku ani w życiu rodzinnym. Pogoń go na 4-ry wiatry!!!!! A tak półserio, sprawdź mu odbyt czy czasem praca na czworakach(analseks) nie rozwaliła mu go

eh...Pracuje jako Piekarz...Praca go nawet tak bardzo nie meczy bo jak miał wolne to tez chciał spac ale juz mu nie pozwoliłam...;/ Co do zycia seksualnego...hmm nie jest tak jak bym chciała...tak to ujme Piszecie zebym z nim zakonczyla ale to trudne...zwłaszcza jak sie kogos Kocha...To tak jak z rzuceniem papierosow... (ale przykład xD) Mila10025 masz racje...chciała bym zeby BYŁ A NIE BYWAŁ:( Rozmowy nic nie pomagaja ... stwarzaja tylko awanture...;/ a co do Burdeliku.. he to dziekuje ale napewno nie xd ha ! Coraz bardziej mysle o rozstaniu.. ale to takie trudne :(