Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ej nie tykaj mnie

czarne wlosy i opalenizna robi z kobiety wiesniaczki !

Polecane posty

Gość taa . !!!!
Ja mam czarne wlosy i jest mi nieziemsko z tym. Z tego co piszecie to wszystkie są wieśniaczkami ale tylko wy prawdziwe mądre i piękne damy. A wy nie jesteście wieśniaczkami jak obrażacie inne dziewczyny? No właśnie..

Gość wertyuioighjk.
ojej ręce opadaja!!!!1

Gość hhhhhhh
mam typ urody zima - jasna cera, jasne oczy, ciemne brwi, ciemne rzęsy i najlepiej mi w ciemnych włosach, granatowa czerń jest dla mnie wręcz stworzona, ale obecnie mam bardzo ciemny brąz i też jest super. opalenizny nie stosuję, bo by zepsuła efekt kontrastu. królewna Śnieżka pewnie była brzydka wg ciebie? blada czarnula w końcu ech, niektórzy się pozamieniali na mózgi z rozwielitkami... czarne włosy nie oznaczają automatycznie zdzirowatej dziwy z tipsami, ale aby dojść do takiej konkluzji należy myśleć samodzielnie, a nie posługiwać się stereotypami

Gość szczery_facet
Za to wy wszyscy jesteście z***biści... widać że Polakowi jednak najlepiej wychodzi krytyka wszystkich tylko nie siebie. Blond nie, czarne nie, za chwile przywalicie się do rudych, brunetek i innych jakie tylko są np. te z pasemkami... do tego dojdzie fryzura bo ta ma dredy ta cieniowane tamta doczepiane ta ma brwi (henna) ta ma rzęsy doklejane itd. Dobrze że świat nie musi być malowany jedną kredką. Wiocha to obgadywać innych zamiast zrobić coś ze sobą. Ogarnijcie się i przestańcie pisać bzdury bo każdy jest taki jakim chce być a wam kij do tego!

ja też mam czarne włosy, czarne oczy i lubię opaleniznę, mam taką karnację, że szybko się opalam, nie będę uciekać ze słońca tylko dlatego, że komuś się nie podoba opalenizna w komplecie z czarnymi włosami.