Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaoijaoiajoa

mam pytanie do dojrzałych emocjonalnie pań.

Polecane posty

Gość aaoijaoiajoa

czy po rozstaniu z dziewczyną (2letni związek), jest szansa że wrócimy do siebie? np tak za rok? przy rozstaniu powiedziała, że niby wszystko jest ok(ale nie czuje wolności, że ją to wiąże wszystko, i nie chce np za 3 lata powiedzieć ze to jednak nei to) co wg Was mógłbym zrobić? zamierzam po prostu się z nią kumplować i starać od czasu do czasu. I tak na razie nie mam zamiaru poznawac nikogo. jesli ona kogoś pozna, bądź nie bedzie chciała to dam sobie spokoj.

Gość pshestan sheh opyerjehlach
ale dziecko z ciebie ..... ile masz lat? 19?

Gość aaoijaoiajoa
dlaczego dziecko?

Gość aaoijaoiajoa
po prostu chce wiedziec czy to niegłupie. nie mam doświadczenia w związkach i nie chce sie rozczarować, czy tez komuś narzucać bezsensu.

Gość aaoijaoiajoa
upup

Gość szane sa slabiutkie ale jezeli
mam Ci cos radzic: Odejdz od niej , staraj sie z nia jak najmniej widywac, najlepiej wcale( ale niech wie, gdzie cie szukac, jakby co) Czasem taka dziewczyne olsni,ze jednak cos stracila. Jak sie bedzisz przy niej plątac i starac - na 100% nic z tego nie wyjdzie.

Gość aaoijaoiajoa
ale ja ni ezamierzam się plątac. raz na jakiś czas pogadać, raz na dwa miesiące spotkać. coś w tym stylu. jest ok osobą, po rozstaniu próbowałem się umawiać, ale to nie to samo.

Gość aaoijaoiajoa
a po drugie troche jej tez zależy, nieraz to ona zadzwoni, to nie ejst tak ze liże jej dupe. tylko chodzi mi o to czy robic sobie jakieś minimalne nadzieje, czu odpuścić.

Gość szanse sa slabiutkie ale
chodzi o to,ze im rzadziej cie bedzie widzic, tym lepiej. Dobrze byloby tez,zebys nie byl na kazde jej skinienie ( czasem wymow sie bardzo kulturanie ). jedyna szansa to ta,ze za toba zatęskni, ze jej czegos bedzie brak, Ona nie powinna sie do tego przyzwyczaic ,ze zawsze gdzies jestes jako " zapchajdziura". No chyba ,ze zawsze chcez zostac jej (tylko) przyjacielem.

Gość gsdgsdfgfdjdcgthj
PRzeciez związek to brak wolności - jako takiej no i więc chyba nie widze ratunku