Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość who am i?

Czy nazwiecie mnie prawiczkiem?

Polecane posty

Gość who am i?

Na brak koleżanek nie narzekam, jeśli chcę to poznaję, jeśli nie to zwyczajnie się oddalam od otoczenia, wręcz izoluję. Mam 21 lat i nie uprawiałem seksu z racji tego, że po pierwsze nie mam aż takich potrzeb jeszcze (być może też zwyczajnie do tego nie dojrzałem...), a po drugie wolę poczekać na dziewczynę, z którą spędzę resztę życia i to z nią zrobić to pierwszy raz. Mimo, że parę okazji miałem i nawet chociażby całowanie itp., to nie skorzystałem. W głównej mierze jednak przemawia we mnie to, że chcę poczekać na dziewczynę odpowiednią do tego. Wiem, że jesteście krytycznie nastawieni do takich i może żyję wg staroświeckich przekonań, to tego raczej nie zmienię i jestem ciekaw Waszych opinii.

Gość haszszcze sraszcze
bedziesz czekal na te jedyne , poznasz ,a potem ona znajdzie sobie lepszego :O korzystaj poki mozesz i poki drążek staje 🖐️

Gość who am i?
Czasami tak myślę właśnie, ale wydaję mi się, że warto poczekać. Nie spieszy mi się z tym specjalnie.

A co jeśli ta jedyna na poczeka na Ciebie? Wtedy dodasz topik "ona jest moją pierwszą, ale ja nie jestem jej pierwszym :("

Gość who am i?
Właśnie tego się obawiam. Ale szanse, że nie jeszcze są jakieś, bo młodszej szukam. Zawsze te kilka lat różnicy żeby było. Teraz 3-4, gdybym miał 25 lat, to może być i 7.

Gość jak nie czujesz potrzeby
to ta 'wymarzona' to tylko oszukiwanie siebie i moze jestes aseksualny 🖐️

Gość who am i?
Mam potrzeby, ale nie tak duże, żeby się "pofatygować" i zrobić coś w kierunku, by "zamoczyć"... Interesuję się dziewczynami w dużym stopniu, ale jak widzę na przykład, że mam szanse albo sama mnie podrywa dziewczyna, to już mi wystarczy jakoś, jestem dowartościowany, nie mam potrzeby z nią spędzać nocy. :)

Gość who am i?
Tak jak wyżej, albo będę miał szczęście albo będę sam. Nie potrzebnie sobie zawracam głowę. :)

Gość naatalkaaa
No cóż, różne ludzie mają potrzeby. Możesz czekać, bo nie masz dużego popędu. Faceci w Twoim wieku statystycznie mają już sporo partnerek seksualnych na koncie. Sama już dawno nie byłam dziewicą. Nie było w moim przypadku takiej opcji jak czekanie albo zwiazek bez seksu, bo ja nie dałam rady czekać. Bo takiego ciśnienia nie dało się znieść:] Jestem tolerancyjna, każdy żyje jak chce jak umie. Nie robisz nikomu krzywdy, więc nie wiem co jest złego w Twoim podejściu. Jak dla mnie nic. Co innego jeśli uważasz sie z tego powodu lepszy od innych, ode mnie, Tego już nie toleruję.

Gość who am i?
Nie uważam się za lepszego. Obawiam się, że jest więcej takich dziewczyn jak Ty i jaki jest sens w związku, w którym dziewczyna już to robiła, a chłopak nie...

Gość na zone tylko dziewica
i juz