Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nienawidze swojej tesciowej!!!

Tesciowa kaze mi pomagac w przygotowaniach do Wigilii a ja jestem w ciazy!

Polecane posty

Czy ta glupia pizda tego nie rozumie!?!!!?!?!?!??!!?!?!?!?! Glupia szmata

Gość Mirellea\
Ach te teściowe :D:D:D

Gość Magssss4623
po pierwsze,ciaza to nie choroba. :o Dlaczego masz nic nie robic? :o Chyba ze masz ja zagrozona, albo juz zaawansowana. To raz, dwa słownictwo masz piekne...wspolczuje Twojemu dzieciakowi. Jak mozesz mowic tak o babce swojego dziecka? co za....

Gość Soczyste
Ciąża to nie choroba, jak już ktoś powiedział a Twój sposób wyrażania się bardzo źle o Tobie świadczy. Jak Ci sie nie podoba,to sama sobie zrób wigilię w swoim mieszkaniu. Nie chciałabym,zebyś była moja synową, o nieeeee

Nie moge nikokomu powiedziec bo maz w trasie. Kurwa nienawidze tej baby. Wpierdala sie do tego mojego pokoju i gledzi ze powinnam wstac, troche pochodzic i jej pomoc jakies pierogi przygotowac. Glupia pizda

Gość luccynka
Ale co, do niej idziecie? Co konkretnie macie do zrobienia? Czego konkretnie ona oczekuje? Tak samo dobrze moze np. twój maż pomóc, albo odbydwoje mozecie pomóc. Nigdzie nie jest napisane, ze baby maja same wigilie urzadzić

No problemem jest to ze mieszkamy u niej w bloku- ma 5 pokoji. A maz jezdzi po Poolsce na tirach

Gość weź spakuj manele
i wypieeerdalaj od teściowej a tak w ogóle, to z daleka śmierdzi prowokacją :P

to ona pewnie ma wiecej wnuczków:p Ale juz mniejsza z tym. Dlaczego masz jej nie pomagać? :) Bo co ? bo masz zagrozoną ciąże i musisz leżeć, czy po prostu masz lenia

Gość luccynka
Trochę dziwne jest, ze mieszkacie u teściowej, a ty uważasz, ze ona sama ma zrobic wszystko w sprawie wigilii. Mozesz powiedzieć, ze wigilii obchodzić nie będziecie, ale mozesz tez po prostu jakąś pomoc zaproponowac. Nie jest ci wstyd, ze stara baba aż sie musi dopraszac pomocy? Zaproponuj, ze np. ty ugotujesz zupę, zrobisz pierogi, a ona umyje okna i zrobi ryby. Czy tam jakis inny podział. Mnie by było wstyd, zeby taka stara kobita koło mnie skakała, a ja przyjdę na gotowe

Gość posluchaj brzuchata babo
nie podoba się - to wypad do własnego domu, ale już !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co za śmierdzący leń z ciebie. Żryć to będziesz? Teściowa ma zapieprzać, a ty leżysz do góry brzuchem?

Sory ale TO JA JESTEM w ciazy z JEJ KUREWSKIM WNUKIEM! Ona ma kasy jak lodu wiec niech sie ogarni! To prawie 5 miesiac!!!

Gość kolejna prowokacja o teściowej
jakiś wysyp dzisiaj :)

Gość uk to nie koniec swiata
i ma tesciowa racje sorry rozumiem jakbys miala ciaze zagrozona i musialabys tylko lezec ale tak ? nie dosyc ze nie pracujesz , mieszkasz u niej to dupy ci sie dzwignac nie chce? :O pasozycie ty jeden :O i to pisze kobieta ktora tez jest w ciazy 🖐️ bym cie za drzwi wystawila :D

Gość TO JA JESTEM w ciazy z JEJ K**
TO JA JESTEM w ciazy z JEJ K**EWSKIM WNUKIEM! Nie. Ty jestes w ciaży i nosisz swoje własne dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!

Sory ale ja tego dzieciaka nie chcialam wiec nie mowcie ze jest moj

Gość hehehehehehe kolejna
prowokacja z serii - a moja wredna tesciowa. tym razemw odlslonie swiatecznej. dziewczyno, Ty naprawdę nie masz co robic w zyciu.

Gość roladinia
co za wredna synowa, powinna cię leniu śmierdzacy teściowa za włosy przez okno wywalić , a tobie życzę w potwornych bólach rodzić ,

Gość hipokryzja swiąteczna
mam w dupie całe święta,ciągle jakieś kretyńskie problemy z tymi świetami,wigiliami,tym całym żarciem,czy wy ludzie przez cały rok nic nie jecie,dopiero na swieta musicie się obeżreć do oporu,narobić badziewnych potraw,a potem patrzeć na siebie i robić dobre miny do złej gry,?hahahaha

Gość nie ma to jak pokolenie
co za głupia gnojówa z ciebie

Gość lady facebook
ciesz się że nie każe ci worów z piaskiem na plecach nosić bo może wtedy we łbie by ci się naprawiło ^^ __ http://szort.pl/hx207