Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k71116

Zdrada

Polecane posty

Hej wszystkim nie wiem co robic i nie moge nikomu powiedziec wiec szzukam pomocy u was ... Moj ojciec zdradzal kiedys mame i przyznal sie jej do tego bo myslal ze ja wiem , objecywal ze nigdy jej nie zdradzi pousuwal tej kurwy nr. itd. kiedys mi chcial pokazac cos na komputerze i przypadkiem zobaczylam jej imie i nazwisko ... i patrzylam o czym pisza (mineło jakies 5 miesiecy odkad objecywal to mamie) i ta dziwka ze czeka na niego i ze przez 6 tyg. nie moze uprawiac seksu z moim ojcem . ;/ Mam 15 lat moja siostra 17 . rodzice sa 17 lat po slubie . a Kochanka ojca ma 5 letnie dziecko ...;/ Moja mama chyba zobaczyla jakies komentarze . I plakala i mowila ze to katar niby . wyszla z domu mowila ze jak ojciec wroci to mam powiedziec ze nie wiem gdzie jest. Niedawno moja mama byla w ciazy . ale poronila . Ojca mam popierdolonego ... co wtorek przychodzi najebany tak to ogolnie nie pije , i zgrywa wielkiego tatusia . CO MAM ROBIC?!! a nie dodałam ze wszystko co pisali robilam zdjecia i mam na aparacie . Nie moge zniesc ze taki kurwiszon miesza sie w zycie nasze . a najlepsze ze moja mama ja znala ... i zaprosila mmnie na nk piszac ze zna moich rodzicow itp. napisalam jej zeby wypierdalala ze jest kurwa i ze bardziej zna mojego tate ... potem dostalam kare od ojca ze pisze do jego znajomych ;/

Kurcze wspólczuję Ci ja bym ja chyba zajebała.! Nie,tak serio spotkala się z nią i powiedziala w twarz co o niej myślę,nie przejmowałabym się ojcem,że mnie ochrzanił albo coś!Powiedziałabym co o niej myslę prosto w twarz!!bo pisać do niej mozesz ale to nic nie da..

Gość atari zwei
nic nie rób, to ich życie nie twoje. poważnie mówię.

Gość agazona
bardzo ci współczuję....problemy rodziców są ciężkie do zniesienia a szczególnie jest ciężko kiedy w gre wchodzi zdrada....ciężko coś mi doradzić, ale myślę, że jeżeli będziesz mogła jeszcze raz coś znaleśc takiegona dowód zdrady ojca to zbieraj, trzymaj w ukryciu. Tak żeby w razie rozwodu rodziców pomóc mamie..... Powinnaś poważnie porozmawiać z ojcem, powiedz że nie chcesz żeby zdradzał mamę, że chcesz żebyście nadal byli rodziną,itd....może coś się zmieni.... Myślę, że tej szmacie to dałabym popalić, łącznie z wyzwiskami,pluciem,szarpaniem, krzykami pod blokiem, może ona ma męża, który nie wie jaką ma zdzirę żonę....czas żeby wszyscy wiedzieli jaka z niej dziwka Myślę,że niestety Twoja mama już wie....bardzo jej współczuję.Jedno pewne co możesz zrobić, to być teraz jej wsparciem, pomocą,przyjaciólką, pokazuj jej jak jest ważna dla Ciebie, że jest śliczną i fajną kobietą, zabierz ją do kina na spacer, mów, że faceci oglądają się za nią...staraj się zrobić wszystko, żeby wiedziała, że ma w Was podporę i że ma dla kogo żyć... Trzymaj się kochana i walcz o swoją rodzinę :-) daj znać co słychać...

Gość agazona
powiem ci, że mój ojciec zdradzał moją matkę i było nam ciężko....rodzice są razem nadal....ale to nie małżeństwo.... Wiedziałam,że ojciec coś kombinuje z sąsiadką...i minęło tyle lat a ja żałuję, że nic wtedy nie zrobiłam,że nie pomogłam mojej mamie,a ten gnój pił, bił nas,dramat, a za tą dziwką latał.....miałam wtedy 11 lat...gdybym była bardziej starsza wtedy, to znając siebie coś zrobiłabym z tym....zawsze walczyłam o mamę i rodzeństwo, broniłam ich, i w tej sytuacji też bym to zrobiła....a ojca miałabym w dupie.....bo co mi zrobi....kolejna kara, uderzenie....norma....ale walczyłabym o moją matkę.... wiesz jak teraz to wygląda....mój ojciec ma 63 lata i od dawna nie pije i siedzi na tyłku, ale moja mama ciężko zapłaciła za te wszystkie wyskoki....po paru latach od tej sprawy wyłączyła się z rzeczywistości, popadła w ciężką depresję i dondziś jest na lekach i nie mam już dawnej kochanej mamy....czasami mam wyrzuty sumienia, że za mało dbałam o mamę....