Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochana_myszka

Starsi mężczyźni...jak ich poderwać??

Polecane posty

Gość kochana_myszka

Otóż mam pewien wieelki problem.Strasznie podobają mi się wiele starsi męzczyźni. Są tacy dojrzali, męscy, inteligentni, nie to co moi rówieśnicy. Nie wiem czemu tak mam, ale to jest silniejsze ode mnie...tak bardzo pragnęłabym być z takim mężczyzną. Proszę wypowiadajcie się kobiety jak bylyście lub jesteście w takich związkach lub mężczyźni wypowiadajcie się! Tak bardzo chciałabym poderwać takiego mężczyznę, lecz nie wiem jak.;( (dodam jeszcze że niestety(;() jestem jeszcze nastolatką lecz jestem naprawdę, naprawdę bardzo dojrzała jak na swój wiek) . Proszę pomóżcie mi...i oszczędźcie sobie bezsęsownych komentarzy;)

Gość kochana_myszka
mam 15 lat i marzę o seksie analnym z moim panem od WFu:)

Gość Madmłazell
mnie tez tac kręcą a mój niestety jest tylko 4 lata starszy i coraz mniej mnie pociąga, lubie takich koło 40tki

Gość kochana_myszka
nie podszywaj się za mnie kochana_myszka bo ja (autorka tekstu na górze) nie chce uprawiać seksu z nauczycielem od w-fu..!!!

Gość kochana_myszka
mnie najbardziej pociągają tacy około 30 lat w garniturku;D

Gość thaisse80
Moj maz jest starszy ode mnie o 8 lat. jak go poznalam mial wlasnie 30 lat.

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakakak
"oszczędźcie sobie bezsęsownych komentarzy" jestes w chuuuja dojrzała

Gość kochana_myszka
mam wrażenie że niektórzy są na tym portalu, bo ich wygonili z gry ''wolni farmerzy'' czy cos w tym stylu...po prostu dno...;/

Gość thaisse80
nie przejmuj sie.

Gość kochana_myszka
do Słodziutka24 Czasami (jak oczywiście każdy, Ty też) popełnia pisząc na klawiaturze błędy...a co?? Ty jesteś taka mądra i dobra z ortografi??

Gość thaisse80
Oj nie ma sie co przejmowac. ja mam starszego chlopa o siebie o 8 lat. w sumie nie jest to duzo choc najpierw sie wydawalo.

Gość kochana_myszka
a opowiesz mi jak to było wszystko z Tym Twoim chłopakiem starszym o 8 lat??;)

Gość kulfonica
Mój mąż jest starszy ode mnie o 9 lat, to udany związek. To mój drugi mąż, pierwszy był starszy o 2 lata i po 4 latach od ślubu rozstaliśmy się. Wszystko ok. on nawet mówi do mnie- " moja wnusia".

Gość thaisse80
Poznalismy sie jak ja mialam lat 22 a on 30. wtedy to byla spora roznica. czulam sie jsk taka dziewczynka a on juz mezczyzna, teraz tej roznicy nie ma. nie bylo tak, ze go uwiodlam, po prostu sie sobie spodobalismy. teraz jest juz mym mezem i mamy dziecko.

Gość kulfonica
Dodam tylko, że to on mnie poderwał, nie ja jego i za to szanuje mnie do dziś, czyli już 17 lat. Uwazaj z tym podrywaniem, możesz dawac jakies sygnały, ale żeby nie zostalo to źle odebrane, bo starsi mężczyźni maja inną psychikę i szkoda byłoby, żebyś wyszła na cichodajkę, czy łatwą panienkę.