Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (L)

dziewczyny 22-25 letnie , jak was poderwac

Polecane posty

tak tak:P poznan sie klania ;) ale dopiero od 2miesiecy :) ale chyba zostane tu na stale :) ale chyba dopiero jak wybije tych wsyzstkich kierowcow co mi korki robia jak wracam z pracy do domu! jednnym slowem tragedia, jezdze autobusem ale szlachta tylko wozi sie autobusami :D i droga ktora ma tylko 3 przystanki czasem zajmuje mi 25minut:o

to fajnie, że zostaniesz ...pięknych kobiet nigdyza dużo:) Można powiedzieć, że jesteś kobietą wartą poznania:D

Gość pllllululu
a może by tak na piechotę te 3przystanki co ?

haha za gruba dupe mam i nie chce mi sie jej ruszac:P no tak szczerze to mam 3 przystanki jednym autobusem, pozniej 3 przystanki kolejnym autobusem wiesz w taka pogode kiedy snieg mi w oczy pada, nie za bardzo mi sie widzi poza tym jak snieg stopnieje to wsiadam na rower i bede rowerem popinac, ale teraz nie widze tego po prostu cieta pomaranczo glupia!:P

chciałaś powiedzieć jaki ten net mały:) a tak propos to jest możliwość popisania z Toba bez osób trzecich?

Gość a ze mna nikt nie chce sie
nie, jestem sama:( a mam juz 23 lata:O

ok to jak masz ochotę to napisz na maila który mam podany w profilu tak przynajmniej tylko ja bede znał maila... i nic zlego z nim nie zrobie..

taa przydzie czas:O pytam sie kiedy? ja mysle ze jestem skazana na samotnosc😭

tak, mialam ale jakos nie mam szczescia do nich:(

Gość pllllululu
he he , rozbawiłaś mnie , skoro jesteś taka przemadrzała to pokaż jakieś zdjęcie czy masz , jak mówisz za dużą , czy w sam raz , obiektywnie ocenimy z resztą w niektórych sprawach nie obowiązuje zasada - małe jest piękne , pamiętaj otym ;)

jak to co doświadczam.. i próbuję zrozumieć tok myślenia kobiet. Jestem nietuzinkowym mężczyzną i daltego tu jestem:D gdzie tak napisano,że męzczyznom na tym forum być nie kazano:D

Gość pllllululu
noo, dokładnie jest jak mówisz , aż za dobrze :)

dobrze chcialabym doswiadczyc czegos czego inni wokol mnie doswiadczyli, chcialabym byc szczesliwa obok tej drugiej osoby, chcialabym sie czuc kochana i potrzebna, czuc te motyle w brzuchu...

dzieki ale jakos dziwnie byloby mi sie zwierzac obcej osobie;0

Gość pllllululu
co się dzieje z tymi dziewczynami ? nie dość , że są takie pyskate to jeszcze zamiast siedzieć jak mysz pod miotłą , to się wymądrzaja i o zgrozo mają rację , czasem :O