Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcie na moje pytanie

Co sobie myślicie kiedy ktos zaręcza się po 2 miesiącach chodzenia?

Polecane posty

Czy może to taka wielka miłość, moze wpadka czy strach przed samotnością? Jestem ciekawa co o tym myślicie.

Gość prawiczy prawiczek 28
że seks był bardzo dobry

Gość jedna trzydziestka
ze sie kochają moja znajoma miała po ponad miesiacu. Bo tyle sie tylko znali od 1 rozmowy. I sa nadal razem jako mąz i żona.

Gość Ja KsiężNiczka..
ja tak miałam po 3 miesiącach :)

no własnie tak czasem bywa że ludzie zakochuja się szybko i od razu wiedzą, że to ta druga połówka. A czy myślicie, że to czasem bywa pochopna decyzja bo się tej drugiej osoby jeszcze dobrze ne poznało a tu już plany na całe życie? Czy może tak jest lepiej?

Gość jedna trzydziestka
po znajomych widze, ze ich decyzje były szybkie, ale trafne

na początku kiedy jest się zauroczonym w drugiej osobie to najczęsciej nie widzi się jej wad. Przychodzi to z czasem kiedy ten stan się zamienia w prawdziwe uczucie i dopiero widzimy te wady. Czy tak jest często?

Gość izia87
ja tez tak miałam przed sylwkiem zeszłego roku poznalismy sie a w lutym zareczylismy twierdzi ze mnie kocha z byłą był 5 lat i po 5 latach jej sie oswiadczył i sie puzniej roztali.A teraz jestem w ciązy i jesteśmy szczęsliwi:)

Gość zzzzzzzZZZZZZZzzzzzzzzZZZZZZ
Poznałam kiedyś takiego chłopaka. Po 3 spotkaniu ( nie randce, spotkaniu w gronie znajomych) wyznał mi miłość. Ale nawet mi się spodobał, zaczeliśmy sie spotykać. Po 3-4 rankach (kiedy ja w zasadzie nie potrafiłam sprecyzować swoich uczuć co do niego) zaprosił mnie do domu. Kiedy wyszedł z pokoju, z ciekawości otworzyłam jego szufladę od biurka, leżał tam pierścionek zaręczynowy. Spanikowałam i więcej się z nim nie spotkałam, a on łaził za mną przez kilka miesięcy, robił wyrzuty jak mogłam, że on miał wielkie plany wobec mnie. Nie wiem co nim kierowało, ale dla mnie to było nie do ogarnięcia. Mieliśmy wtedy po 21 lat, więc chłopak miał jeszcze czas...Chociaż może zdawał sobie sprawę, że jest debilem i ciężko mu będzie o następną okazję, więc brał co było ;) Zresztą od tamtego czasu minęło 5 lat i on przez ten czas już nie był z nikim. Więc może to prawda, że żadna go nie chce.

czy znacie związku które przetrały i są szczęsliwe czy moze takei związki się szybko rozpadaja?

*przetrwały