Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgvhiuyfgvhbn

moj chlopak .... mam czasem juz dosc

Polecane posty

Gość fgvhiuyfgvhbn

moj chlopak nigdy niczego sie nie domysla, wszystko trzeba mu wskazac palcem. zespul nam sie samochod, to stwierdzil "trzeba naprawic" i tak minely 2 tyg, sama bym to zrobila juz dawno ale n ie wiem jakie czesci mam kupic, musialam sie "sfochowac" w niedziele to sie ocknął i powoli zaczął dzialac. Tak jest ze wszystkim to byl tylko przyklad, wkurza mnie ze musze mu 15o razy przypominac a wrecz wymuszac zeby czyms sie zajął. A on robi z siebie pokrzywdzonoego ze sie czepiam... dzizys

Gość gfjfgj
Jeszcze tylko pampersika mu daj i buteleczke z mleczkiem....

Gość BUŁAPRZEZBIBUŁE
sobie pomysl co to bedzie pozniej , po ślubie , jak dzieci bedą? se pomysl...

Gość fgvhiuyfgvhbn
juz mnie to na prawde meczy, jestesmy ze soba b.dludi i to powazny zwiazek, ale mam dosc matkowania mu :(

Gość gfjfgj
A wiec masz 3 opcje : 1-pogadasz z m powaznie " potrzesiesz" nim i sie zmieni 2-nic sie nie zmieni i go zostawisz 3-najbardziej prawdopodobna , on sie nie zmieni a Ty i tak z nim bedziesz

Gość fgvhiuyfgvhbn
to nie jest tak ze on jest leniem i nie pracuje, bo on studiuje dziennie b.ciezki kierunek i duzo czasu poswieca naucze, z czego sie bardzo ciesze, ale w zyciu oprocz nauki sa tez inne sprawy jakimi trzeba sie zajac, np. od 3 tygodni sprawdza 1 lokal czy na sylwestra sa tam jeszcze miejsca wolne, przeciez nawet jesli byly to przez 3 tyg i tak pewnie sie juz sprzedaly........... wymiekam, ale go kocham

pogadanie z nim pewnie nic nie da, facetom ciezko cokolwiek przetlumaczyc, wg nich tylko sie czepiamy. moze zacznij zachowywac sie tak jak on, czyli zlewaj go i nic dla niego sama nie rob, moze sie ocknie... a jak bedzie mial jakies pretensje, to mu powiedz ze nauczylas sie tego od niego. ale pewnie on nie bedzie mial zadnych pretensji, bo jemu bedzie to pasowac. chyba ze jest w jakis sposob zalezny od ciebie. ale jesli nie jest, to zwyczajnie bedzie mial nalane, on nie zrobi nic dla ciebie, ty nie zrobisz nic dla niego i tak bedzie sie to toczyc, a twoj facet bedzie myslal ze ma swiety spokoj... :o faceci sa beznadziejni... :o