Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envy.me

Seksowna kobieca bielizna zapraszam

Polecane posty

Bruno, kocur z prawdziwego zdarzenia :classic_cool: Ja też zawsze miałam kota w domu, od dzieciństwa łącznie przewinęlo się osiem. Ten jest najcudowniejszym stworzeniem na świecie, wierny jak pies, a u kotów to raczej rzadkość.

ja sie wychowywalam z psami zawsze jestem fanatyczka psow(nie tylko bielizny) znam 50% hodowli w Niemczech musicie sobie wyobrazic tych biednych wlscicieli wydzwaniam miesiacami dopytuje sie wszystkiego jakbym chciala kupic i byla ze zwiazku kynalogicznego obojetnie jaka rasa ale szczegolnie te wieksze........ a mialam kotke Oktawie wychowywala sie razem z moim psem zyl 15lat Elvisem byli zgranym duetem

Zawsze miałem i psa i koty (i zawsze żyły w zgodzie), ale teraz tylko jedna bura suka dotrzymuje mi towarzystwa :)

Ja też miałam psy, pierwsza Saba, jak byłam mała. Żyła krótko, 7 lat. Poważnie zachorowała :( później był De De, tak po prostu :P Żył 13 lat, wychował się z kotami i na tej podstawie śmiało moge powiedzieć, że pies z kotem mogą żyć w przyjaźni, nawet spali razem przytuleni.

Dobrej nocki, dziewczyny 😴 W razie czego, to odkopujemy ten topik z kafeteryjnych czeluści jutro czy tam kiedyś?

Dzięki, widzę, że młodo tu wyglądam :D ale... ja jestem ciutkę od Ciebie starszy, miss :D

[rozgląda się stojąc na progu pustego pokoju, już ma odwrócić się i wyjść, kiedy jego wzrok przyciąga jakiś błyszczący okruch na podłodze, schyla się i podnosi malutki kryształek, hmm, ktoś musiał zgubić, ciekawe od czego to...]

Tak. Przeczytałam dzisiaj cztery opowiadania. Podobaja mi się. Durden, szukaj właścicielki, nie idź na łatwiznę :P

Gdzieś tam hasa po innych topikach :) W razie czego to przecież chyba wie, gdzie zgubiła :D No to zarekomenduj jakieś fajne ;)

🖐️ 🌻 Ooo, proszę, jak na zawołanie :D To nie z Twojego kompleciku kryształek tutaj na podłodze się poniewiera?