Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envy.me

Seksowna kobieca bielizna zapraszam

Polecane posty

zona Faraona miala urrodziny co z wami zyczenia fajerwerki obalamy jack a idziemy na pole zbierac pierwsze krokusiki i przebisniegi prezenty kazdy ma sam zrobic

200 lat ! 200 lat ! niechaj żyje nam ! a Kto ? Żona Żona ! Kogo Żona ? Faraona Zona ! :D Oj czemu najgorsze ? Żono ?

Telefon mi ukradli na samym początku imprezy :( już tam telefon czy nowa karta to nie aż taki problem, ale miałam ważne numery, których nie odzyskam :( klapa...

Zone :) moja bidulka :* następnym razem pozapisuj sobie ważne numery :) ja tak robie :P na wszelki wypadek ;)

Kto kogo wychował? mieć zamiast twarzy odbyt Córkę, co przez całe życie typom wali kolby Powiedz kto w kogo zwątpił, na siebie zobacz Brat ja tak naprawdę już nie wierzę w słowa Katolik, Jehowa, Żyd czy muzułmanin Każdy by cię zabił choćby dla swojej wiary Ale w co ja wierzę? w to, że tu siedzę 2:35 zegarek okiem śledzę, nie mam uprzedzeń Tylko to flow za którym idę tam gdzie Czesław Niemen Wiedza, blok mówi sama za siebie :classic_cool:

Gość ABCbielizny.pl
Teraz mamy w naszym sklepie szereg promocji i wyprzedaży,wiec tym bardziej zapraszam do odwiedzenia naszej strony www.abcbielizny.pl a w razie pytań chętnie służę pomocą.

Gość Intimate.pl
Teraz w sklepie www.Intimate.pl można trafić na super promocje oraz wyprzedaże kompletów bielizny erotycznej,wybór jest naprawdę szeroki.

Gość tomeeek2
Ja lubię gdy moja dziewczyna ma na sobie stringi . Bardzo mnie to podnieca Majtek typy figi nie lubię

hej, słyszeliście lub sprawdzałyście dziewczyny bieliznę marki Mellisa Jamrog?? Natknęłam sie na nią poszukując bielizny o dużych rozmiarach biustonoszy i trafiłam na ich stronkę. Szyja tam też gorsety na miarę... zaciekawiła mnie. Znacie tą bielizne?

Gość modernish
Niestety nie słyszałam o tej osobie. Ja się ostatnio zastanawiałam jaki kolor najbardziej oddziałuje na mężczyzn i mój facet twierdzi że to zależy od modelu i kobiety ;) Zaczęliśmy przeglądając różną bieliznę i w sumie taka czarna najbardziej mu się podobała http://nipplex.pl/Nina_cz.php Mnie w sumie też. Znacznie wolę taką niż białą.

no ja też wolę ciemną bieliznę niz białą, jakoś nie przepadam za białym kolorem w bieliźnie, wolę już jakąs cielistą. Kurcze, pdoobają mi się te gorsety szyte na miarę Melissy Jamrog i zależy mi na opiniach zanim zamówię...

Gość Marcin7393
Bardzo lubię carne koronkowe stringi,ale sugeruje się także gustem swojej dziewczyny. Bardzo często wspólnie wybieramy bieliznę dla niej. Lubi sklep internetowy desirebutik.pl także zawsze wybieram coś z ich oferty.