Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envy.me

Seksowna kobieca bielizna zapraszam

Polecane posty

miss no to w takim razie kinky musiał zgubić :D Zona była przecież w tych czarnych koronkach, a ja też żadnych kryształków nie miałem :D

Powinniśmy założyć topik pt. Kinky, kryształek jest do odbioru w temacie "Seksowna kobieca bielizna zapraszam" :P

Nie mogę sobie przypomnieć :D Bo kilt to przedwczoraj? Opowiadanie i mi się spodobało :)

wejde na temat bielizniany bo tak sie wszystko zaczelo : wiecie co ja czasem robie kupuje jakies seksowne majtki i robie takie "punkowe" dziury albo wiaze wstazki po bokach albo farbuje tak smiesznie wyglada to czasem niecodziennie ale ciekawie cos innego niz w kazdym triumfie czy h&m......

Gość Sam28
Miss Lipstick ja jestem z Wroclawia tzn koncze sobie tutaj studia i chyba osiade na dobre ;)

miss fajne i śmieszne musisz tu chyba otworzyć jakieś kursy stylizacji :) wszyscy by na tym skorzystali :D

Miss, też nie wiedziałam o co chodzi, ale cofnęłam do tyłu i kilka dni temu pytałaś Sama skąd jest. Cieszę się, Durden, że i Tobie przypadło do gustu :)

Gość Sam28
Wiem ale zapytalas to ci odpowiedzialem :) Miss

Gość Sam28
Miss tak swoja droga co powiesz na korespondencje mailowa alob gg czy skype ?

Miss, uważam, że bielizna z Triumpha ma dość nieciekawe wzornictwo. A Ty obszywasz na maszynie lub ręcznie te wycięte dziury, czy tak zostawiasz?

Durden kreatywnosci to mi nie brak (chyba ze te leki one mi ja zabieraja ale dzis stwierdzilam ze znowu je rzucam) robie czasami z niektorych rzeczy ktore ludzie za pewnie by wyrzucili dodatki do moich obrazow stare telefony kom,kable,nitki takie duperele moj maz juz dawno mi mowi ze powinnam byc Disigner ale ja nie z tych lubie w zaciszu domowym wiesz obrazy na sufitach sm dekoracje w domu czasami ludzie jak wejda to sie najpierw dlugo rozgladaja po mieszkaniu........:-)

Faraonka nie umiem szyc na maszynie (boje sie takich skomplikowanych urzadzen :-)) nie nie obszywam tak zostawiam jesli chodzi o Sama to byla niestety taka dziecinna prowokacja ups.........

Dzisiaj przeglądałam bieliznę w komodzie. Mam pełno nowych majtek kompletnie nie pasujących do staników, tak kupione pod wpływem jakiegoś impulsu i zapomniane. :D Nawet nie pamiętam gdzie niektóre kupiłam...

Zona: jak można obszywać punkowe dziury, zmiłuj się :D straciłyby wszystko miss: może i nam byś kiedyś pokazała jakąś tego próbkę swojej twórczości? bo naprawdę brzmi to intrygująco :) [a leki, sam nie wiem - to dobry pomysł? może zmień zamiast w ogóle z nich rezygnować]

kinky jest już 🖐️ Misssssssssssssssssssssssssssssssssss :P ty jesteś z Wrocławia ? czy mi sie coś w głowie miesza od braku Świętego Ziela. Fak:P ile można chodzić o suchym płucu :D

Gość Sam28
miss ja sie pytam czy wymienimy sie mailami i numerami gg?

Miss, mieszkasz tak jak lubisz, ale domyślam się, że niektórzy mogą być mocno zdziwieni :) Kiedys z koleżanką zostałyśmy zaproszone na imprezę do znajomego. Po wejściu do jego domu zobaczyłam wielką swastykę na ścianie... Ale to nie to samo.

miss: zapomniałaś? i co ona z tymi odlotowymi rzeczami miałaby zrobić, bidula 😭