Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envy.me

Seksowna kobieca bielizna zapraszam

Polecane posty

Gość Sam28
miss odpowiesz mi na pytanie w koncu?

Misss ojej [buzi w brzuszek misss] nie chciałem ci sprawiać bólu :P Wpadłem na genialny pomysł. Pójść na pasterke z postrzelonym płucem ;) Najs :D No pewnie że najs :P Tyle ludzi i te modlitwy :D

Zona: Oj, no wiesz, czerwone szpilki itd. Przerobisz tę bieliznę za radą miss, i...? Poprzymierzasz co najwyżej przed lustrem, tak?

Durden, masz rację, obszywanie iście punkowych dziur nie byłoby najlepszym rozwiązaniem. Znowu mój zmysł estetyczny wziął górę na rozumem :D

Gość Sam28
a co to ma do rzeczy?

Gość Sam28
studiuje bardzo trudny i nudny kierunek ale coz prestiz to prestiz wodze sie ze bede mial prace zajebista jak juz dyplomik w lape dostane ;)

Gość Sam28
no ale miss nie odwlekaj chcesz mnie poznac? wymieniamy sie mailami i gg ? czy pasujesz?

Ale postrzelenie w płuco to taki slang (mojego autorstwa :P) to znaczy że palę sobie kuleczkę ;) I podązam za tłumami na pasterce :D NAJS

Gość Sam28
misss no i jak?

Zona: odwrotnie, bo może to rozum Ci podpowiadał, żeby te dziurki poobszywać, żeby brzegi się nie pruły, wbrew głęboko /?/ tajonym zmysłowym pragnieniom :D

Gość Sam28
miss mnie unika no :(

Gość Sam28
uchybianie sie od odpowiedzi grozi kara :P

kinky: po co Ty kasę marnujesz na to zioło :D wystarczy Ci tylko przymrużyć oczy i wyobrazić sobie kłąb dymu wciągany do płuc - i już gadasz jak upalony :D

Sam mi juz nic nie grozi chlopaki a teraz ja mam do was pytanie a co wy ubieracie by wasze partnerki czasami podjarac bo ze sie tak nie staracie jak my kobiety to wiem ale sie zastanawiam czy sa mezczyzni ktorzy zakladaja cos seksownego dla swoich partnerek slyszalam ze sa tacy...........

Jestem suchy od 11 dni :D FAK :P i mi odwala na łep :D Jak zapale to taki cichutki ;) Koszt jednej chmurki to 5 zł wiec jest gicior, taniej niż bym miał chlać wóde :O Misss no pewnie że Najs :D [przytul Misss] ;)

Zona: zaraz insynuujesz... a czy to coś złego... to nieodparte czasem pragnienie, żeby te ciuszki zostały zdarte ;) miss: my to mamy pod tym względem przechlapane kurcze, naprawdę nie ma opcji wszystko co jest to raczej wpada w takie hard-gejowskie klimaty :/ jakieś sugestie?