Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envy.me

Seksowna kobieca bielizna zapraszam

Polecane posty

Zona: na razie zakładam taki wirtualny ;) Pamiętacie scenę z Tomem Cruisem, nie pamiętam tytułu, ale to bardzo znane: wjeżdża na śliskiej posadzce udając, że gra na gitarze tylko w białej rozpiętej koszuli? No! Oczywiście - bez skarpetek :D

miss: "Durden a co zona na to ????????" ZonaFaraona???? Niech sama powie ;) Tylko nie wiem, czemu miałaby coś mówić o moim kilcie :D No i tak: mundurki owszem, ale to raz, że skomplikowane, a dwa opcji to nie za dużo :D

Durden, ja nie pamiętam :/ Miss, a może się wstydzi. Tak jak Durden wcześniej napisał, faceci nie mają dużego wyboru z posród dostępnych strojów. Szczególnie heteroseksualni.

Nie? Ta scena była wielokrotnie cytowana i parodiowana :D No to lasek, ten Twój mąż [choć ja tam nie znam się na męskiej urodzie]

Dużo lasków? Czyli nie miałaś wyboru, sami przystojniacy?! :D A tu kobiety tak się skarżą, jaki to marny gatunek, m.in. pod względem urody, ten polski facet nizinny :D

Wygląd zewnętrzny jest dla mnie najmniej istotny. Jednak podnieca mnie bardziej typ drwala niż laska. Czyżby Miss poszła spać? I Kinky tez już chyba odleciał na chmurze :)

Masz rację, typ urody to mało istotna sprawa, dlatego tak mnie śmieszą topiki zakładane tutaj przez panny pt. "a jakie wolicie..." :D miss jak zwykle buszuje po różnych topikach

Znam wielu lasków i są wolni. Ale jak kobiety wolą siedzieć na kafe i marudzić, to sami do nich nie przylecą.

nie nie spie raz na jakis czas do Was zagladam a przy okazji czytam rozne dziwactwa ze starych postow co tam ludzie wypisywali a Kinky odlecial do cieplych krajow chyba a swoja droga szkoda jak ktos za duzo jara bo nigdy nie jast tak na prawde do konca soba taki przymulony i ma sie takie jakies reakcje i myslenie opoznione przynajmniej tak widzialam u moich znajomych ale ja sama kawal zycia sobie przewalilam tylko tym twardszym

miss: ale pisał przecież, że nie palił od paru dni :) i coś fajnego w tych wykopaliskach znalazłaś?

miss: bo poszedłem Cię szukać ;) o tej porze to pięć topików na krzyż tylko chodzi, także trudno nie było :) na tematy dla mamusiek zaglądać nie musiałem ;)

gdzie to się może miss podziewać? o, topik "sex bez zobowiązań"? eee, chyba nieee, chociaż? a, sprawdzę... :D