Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envy.me

Seksowna kobieca bielizna zapraszam

Polecane posty

Durden, ja od dawna zaglądałam na kafeterię, ale dopiero od kilku dni siedzę tutaj regularnie. Jak tak sobie popatrzę na te topiki, to wydaje mi się, że niektóre kobiety swojego rozumu nie mają. Chcą za wszelką cenę znać opinię i przychylać sie do większości. Jaki to idealny wzrost, jaka waga, kolor oczu, włosów. Jakie cechy mężczyźni lubią w kobietach, co pomyślą kiedy coś tam. I jestem zdania, że większość głupich tematów zakładają kobiety, obśmiewają wady jakiejś dziewczyny, np. Alicji Bachledy-Córuś, a podpisują męskimi nickami, dla własnej satysfakcji. Smutna rzeczywistość.

Zona: E, aż tak źle chyba nie jest. Cóż, Kafe to taki, fakt, baaaardzo niereprezentatywny, przekrój społeczeństwa. Na szczęście trochę normalnych i fajnych ludzi też tu jest. Głównie kobiet :)

jesli na seks bez zobowiazan albo na takie inne zagladam to tylko dla jaj............ wiecie co manekina kobieccego" na Eabayu sobie zamowie chce ja odmalowac i w jakas odjechana bielizne ubrac powiesic na suficie albo w ktoryms koncie posatawic.......... maz mowi ze ok chodz czasem patrzy sie po scianach naszego mieszkania i mowi " kochanie my mamy chyba za male mieszkanie....na te twoje pomysly"

Może żle się wyraziłam. Dziewczyna zakłada topik o aktorce albo o innej kobiecie i podpisuje się jako facet. Żeby bardziej zabolało adresatkę. Że niby facetowi się nie podoba, bo przecież jak powszechnie wiadomo co powie facet, to rzecz święta. Bez obrazy dla mężczyzn.

No tak, racja. Już to gdzieś pisałem - rządzi rozkład normalny, krzywa dzwonowata: mało bardzo złego, dużo miernego i przeciętnego i mało dobrego. No, cóż, trzeba grzebać widełkami w gnoju i wygrzebywać spod niego to, co dobre :)

Faraonka ja to czasami sie nadziwic nie moge ze niektorzy to tylko o pipach i penisach jaki kolor jaka wielkosc i ciagle do dupczenia szukaja mi sie wydaje ze nie znajduja nikogo no bo kto tam bedzie pol polski jechac zeby sex zrobic

miss: no a po cóż by innego :D też czasem lubię porobić sobie jaja na tego typu topikach :D przecież nie podejrzewałem, że byłabyś skłonna podszywać się pod 40+ dla seksu bez zobowiązań :D a propos jaj - zaraz może odgrzebię dość śmieszny topik :)

Miss, widziałam nie raz zdjęcia do oceny... Takie gadanie o pipach i penisach jest zazwyczaj poniżej pewnego poziomu krytyki... A przecież można to robić z klasą :)

Durden, jak będziesz szukał sśmiesznego topiku, to uważaj, żebyś nie trafił na gwózdek kremowy, bo może Cię ókóć :)

Normalnie popisać, na erotycznym... Miss, a jak mąż reaguje na czapkę z pomponami i plecak Hello Kitty :D

To już wiem, dlaczego odpowiedzi Miss wolniej do nas przychodzą. Bo przecież muszą dotrzeć z Hannoveru :)

To uważaj! Nie papkuj, nawet w myślach. Chociaż ja to tak czasem, w głębi duszy, zastanawiam się, czy to nie byłoby fajnie, jakby ókół ;)

Oj, Durden. A jak ókóje i Ci się za bardzo spodoba? :) Będziesz papkował non stop i z kim będę wieczorami rozmawiać :P

"sorry to nie rysory ja nie moge z gg korzystac mam szlaban od starych za te pisemka no wiesz........" no z tej strony miss nie znałem :D :D :D

Z ókótym wtedy będziesz :) Może i Ty wówczas przestaniesz uciekać przed ókóciem ;)

Durden, ja mogę zostać ókóta w każdej chwili, bo od Fany dzieli mnie jakieś 6 metrów, jak ókóje to napiszę :)