Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envy.me

Seksowna kobieca bielizna zapraszam

Polecane posty

🖐️ Bi :) Miło, że wpadłaś, zaraz, jak znam życie pojawią się inni :) Pozwól, że Cię wprowadzę szybciutko - topik nam się wyrodził zupełnie i już chyba dawno nikt tu nie gadał o seksownej bieliźnie, choć długo o tym było :) Teraz jest o wszystkim i o niczym :)

Oczywiście :) Choć, jeśli sobie przewiniesz wstecz, to stwierdzisz, że - no, nie mam pojęcia czemu :D - erotyczne wątki stale jakoś wracają :D

Gość miss lipstic123
hej!!!

Gość miss lipstic123
jestem czerwona bo pisze z kompa mojego meza a tak zawsze pisalam z laptopa co tam ciekawego????

Bi, ale skoro jesteś nowa w naszym klubie, to musisz zeznać, cóż dla Ciebie oznacza "seksowna bielizna" :D W czym tu będziesz występować ? Bo ja, znów - tytułem wprowadzenia Ci to mówię - zwykle paraduję na tym topiku w samym kilcie :D :D :D

Hej, miss 🌻 Poznaj Bi, moją bliską, chyba mogę użyć takiego określenia, znajomą :) Bi - to miss lipstick 123 :) Ale - miss - co ma komp do tego :D Wpisujesz login i hasło i hajda :D

Bi, czyli znasz już w zasadzie wszystkich :) Bo jeszcze tylko kinky należy do stałych bywalców :D Szefem bandy podobno jest miss lipstick :D :D :D

[spłoniony od stóp do głów] nie... nie pamiętam... zdaje mi się, że bez niczego :D

a my blondynki zaczym sie na czarno zalogujemy to ho ho i po swietach:-) a jesli chodzi o Bi jak napiszesz swoja najciekawsza sexy bielizne to mozesz do naszej bandy nalezec :-)

Wiecie co, ja chyba nie powinnam się do Was dzisiaj przyznawać. Siedzę w koszulce nocnej ze Snoopym :P ale mogę się wytłumaczyć, że jestem chora i spędzam święta u rodziców :)

Jakbym chodziła do gimnazjum :) nawet fajnie, bo nigdy nie byłam gimnazjalistką :P Miss, ja pod spodem nie mam NIC...

Bi, Zona, ale co wy tam macie w realu to jedno, a drugie - to co zakładacie na wirtualne posiedzenia Klubu :D A snoopy, tak jak i hello kitty może być całkiem sexy :D Miss lipstick może potwierdzić :D :D :D

tzn pod koszula nocna...... a ja mam majtki z taka kokarda z tylu bardzo fajne i dlugie getry(jak malolata) i cala sie juz preze bo chyba w koncu meze dzis wykorzystam biedactwo trzy dni przy kompie siedzi bo zona miala depreche i nie chciala :-)

miss lipstick 123 - > Ha, ha myślę, że i bez tego udało mi się wśliznąć :) Ale ok, widzę taka tradycja topiku :) Najciekawsza? Czarne koronkowe figi z lekkim dodatkiem czerwieni, do tego czarny dopasowany topik, również koronkowy, na biuście z dodatkiem czerwieni, na regulowanych cieniutkich ramiączkach Kwalifikuję się? :)