Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envy.me

Seksowna kobieca bielizna zapraszam

Polecane posty

Tak wyspałam się. Poza tym to i tak cały dzień leniuchuję także nie ma mowy o zmęczeniu :)

🖐️ dziewczyny :) 🌻 i 🌻 a co Wy tak wcześnie tu robicie :D nie wiedziałem, że w ogóle ten topik otwierają przed północą :D

Aaa, już widzę, to z Bi taki ranny ptaszek :D Bi, ten topik to zdecydowanie night club :D przynajmniej dotychczas No bo wiesz, śmigać w tej czarnej bieliźnie, w skórze, czy w łańcuszkach i metalowych siateczkach przed południem, w świetle dziennym, a nawet i przed północą to jakoś tak dziwnie, nie sądzisz? :D

Jestem, jestem, również urządziłam sobie kąpiel :) Durden -> tak, zdecydowanie masz rację. Zapewniam Cię jednak, że przedpołudniem w przyzwoitym stroju tu zawitałam :) Co innego teraz :D Chociaż nie wiem czy też jeszcze nie za wczesna pora? :p Na chwilę obecną muszę zniknąć ale znając życie jeszcze się na kaffe dzisiaj pojawię. :)

Powiem Wam, że obie macie dziwne pory na pluskanie się w wannie czy tam pod prysznicem :D Chociaż może to i przyjemne... Bo potem już cały ciąg dalszy wieczoru w jakichś przytulnych piżamkach albo szlafroczkach pewnie? :D

miss: to fajnie - nie jesteś niewolnicą zegarka :) niewiele osób na to stać i niewiele może się z tego zniewolenia wyzwolić :)

o tak super jakis tydzien temu gdy udalo mi sie wyjsc z domu(taxi) po buty zimowe(nie wiem po co nigdzie nie chodze) weszlam do slkepu pytam o konkretna marke i kolor a ona z kolezanka ze byly takie ale rok temu ja na to :ok tzn ze tak dlugo nie wychodzilam z domu :-)

nie wiem gdzie sie wszyscy osatnio podziwaja normalnie wczesniej to zagladalismy tu bardzo poznym wieczorem przy najmniej DuRDEN i ZONA FARaONA tak czas mieli a ja sie bez wiekszego problemu dostosowalam Kinky tez tak zagladal moze dzis lub juto nam sie uda zbiorke zrobic tak po 23 ????????zbierze sie cala banda.....?????????? jako szef jakies reguly ustalic musze narazie :-) :-) :-)

mam do Was jeszcze jedno pytanie jak juz tu bedziecie powiedzcie jakiej bielizny na pewno byscie nie zalozyli/ly ? ( za malej :-) :-) :-))---- ja bym nie zalozyla nigdy tych dziecinnych,no wiecie maiteczki jak dla bobasa z pielucha to jesz dla mnie dewiacja i nigdy od tych chinczykow katastrofa :-)

W święta robiłem to samo co zawsze ;) czyli nic :P siedziałem i wegetowałem. Ja bym nie założył za małej :D bo by siusiak bolał :( :P

Bi gdzieś lata po innych topikach ;) Jeszcze nie wiem co bede robił w sylwka :P pewnie sie okaże w ostatniej chwili :)

acha, no ja tez troche po innych topikach terz tak z nudow ale tyle glupot ze szok czasami zajrzysz jeszcze wieczorem moze beda wszyscy po 23 zbiorka :-) jak tam jestes na abstynecji czy jak

Witajcie 🖐️ nigdzie nie latam :) Właśnie weszłam na kaffe :) i prosto do Was :) Ha. Ja nie założyłabym używanej bielizny :p :D Tak, tak wiem nie o to chodziło. :) Po prostu nie wiem co jeszcze mogłabym wymienić oprócz tego co Ty wymieniłaś. :)