Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envy.me

Seksowna kobieca bielizna zapraszam

Polecane posty

Hej hej! Ja jestem :) Jakiej bym nie założyła? Hmm... Pomyślę chwilę i napiszę. Narazie żyję strasznymi filmikami o mordowanych kotach :(

Hhyyy, hhyyy [ledwie łapie oddech] Przepraszam za spóźnienie... Ale... widzę, że i tak jestem pierwszy :D W sumie nie wiem, to miało być dziś o 23:00, czy jutro? ;) miss lipstick coś namotała :)

No więc, odpowiadając grzecznie na pytanie: obleśnej ocieplanej ani siatkowego podkoszulka :D

No, faktycznie tandetnie te Twoje dwa manekiny rozebrane :D Choć, przy pewnym przymrużeniu oka, gdyby to potraktować jako pastisz, dodając jeszcze np klapeczki na niedużych obcasach z czerwonymi pomponikami :D :D :D A na wierzch czerwoną przezroczystą haleczkę No i papiloty na przykład :D To kto wie, kto wie :D

Nie Czytałem Twój wpis wyżej Nie wiem o co chodzi, ale nie chcę tego oglądać

Ogólnie dziecko strasznie maltretowało kota, a ktoś to nakręcał. Nie ma nagranego głosu, więc pewnie było podpuszczane przez starszą osobę do tego. Takie 2-3 letnie. Ale teraz pseudoobrończynie zwierząt winią dziecko, jedna małoletnia wariatka nawet zażyczyła, żeby je pies zgwałcił. Jak czytam takie wpisy, to mi się wszystkiego odechciewa...

Halinka Kiepska to by jednak nie wcisnęła się w coś takiego, jak sądzę :D No, ale gdyby konsekwentnie taką stylizację utrzymać - byłoby całkiem zabawne i ekscytujące :D Choć oczywiście tandeta pozostaje tandetą :D

Chore, zaczęli wrzucać na topiku podobne linki, na którym ktoś kota spalił żywcem, nie mam siły i nerwów, żeby to oglądać. Nie wiem co w takich ludziach siedzi, ale jak dla mnie nie powinny już chodzić po świecie. Skądś się biorą okrutni mordercy. Ale wielkie halo, bo dziecko winne. Takie małe dziecko nie jest świadome, ale przecież niewiele starsi tego nie zrozumieją :D Nawet już nie piszę na tych topikach, małolata na mnie naskoczyła :) że pewnie mam bachory, dlatego go bronię.

Tak mi się też kojarzy z panią mieszkającą w przyczepie campingowej. Ale wtedy grubsza podomka i papieros w kąciku ust :) I oczywiście siedzącą na kanapie przed telewizorem.

Kończąc już, dobrze? ten drugi wątek, bo dziwnie się czuję, jak tak przeskakujemy z bardzo poważnego tematu na luźne gadki o bieliźnie: No właśnie, to i ponad moje siły, nie daję rady takich rzeczy oglądać, nie chowam głowy w piasek i nie udaję, że tego nie ma, ale czemu ma służyć wrzucanie na Kafe takich topików? Po co tym epatować? Coś ma się zmienić od tego?

Zona: nie wiem, czy kojarzysz taki serial - "Mam na imię Earl"? Tam jest taka postać kobiety z przyczepy, młodej, seksownej, ale wulgarnej laski z kucykami, ona by dobrze w tym się prezentowała :D

To maił być rzekomo apel do wszystkich, żeby zgłaszać w mediach, pojawiły się już jakieś artykuły na kilku portalach. Ktoś znalazł gościa po podobnym nicku z YouTube, pisali mu pogróżki na naszej klasie czy innych takich społecznościowych. A teraz niby to nie on. Zaczął się cyrk.

Zupełnie przeszła mi ochota do pogaduch o seksownej kobiecej bieliźnie :O

Coś tu mam pod ręką nie tyle zagłuszającego, co rozgrzewającego :)

Ale zmykam już dzisiaj, bo oczy mi się same zamykają Do następnego :) 🌻

Nie śpi :) co Ty za aniołka widzisz :P siedzę na topiku o ""głupich pindach, które uważają, że są najpiękniejsze dla swoich facetów"