Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envy.me

Seksowna kobieca bielizna zapraszam

Polecane posty

Ja na szczęście na przyjaciół (mimo, że niewiele osób mogę tak nazwać) nie mogę narzekać.

Im jestem starsza, tym trudniej jest mi zaufać ludziom. Zawiodłam się już na wielu osobach, ale to były kobiety. Na nim się nie zawiodłam, ale to trwać nie może dłużej.

🖐️ :) Zona: Hmm, chyba jednak przyjaźń między kobietą a mężczyzną, jest możliwa, tak zastanawiam się teraz, mam parę przyjaciółek, no, powiedzmy bliskich koleżanek / znajomych, z tym, że żadna z nich nie jest wolna - więc mój przykład jeszcze jednak niczego nie dowodzi. Miss: stęskniłaś si? naprawdę? miło słyszeć :D :D :D [ale długo się kąpie :D :D :D]

🖐️ :) Zona Oj, wiesz, to przecież prawdziwa Miss ta nasza miss :D Pozwala na siebie czekać :D Ale darujemy jej chyba :D

wlasnie sie wykapalam wybalsamowalam nalozylam na pierwsza zmarszczke maseczke :-) (wiecej nie mam -botox i duzo wody mineralnej) i stwierdzam ze mam jeszcze jednego przyjaciela LAPTOP , tak DURDEN stesknilam sie : mam troche ciezkie dni za soba(znow myslalam ze nie dozyje nastepnego roku a tu 2011) no ale dwa tygodnie na seretoninie" wiec powinno byc lepiej

O, ja też uwielbiam swój komputer i nie wyobrażam sobie bez niego życia :) ale on mnie nie chce przytulić i to jest jego jedyna wada, którą jednak - jak to w przypadku przyjaciół - akceptuję bez względu na wszystko :D

Miss, ja też już po kąpieli, schemat bardzo podobny, jedynie bez nakładania maseczki na zmarszczkę :D

Zona: no ale czasem te nasze klawiaturki i monitorki mogą być okienkiem do kogoś, kto zechce nas przytulić :) miss: preferuję szybki prysznic :D jeszcze nie

Zona: skąd wiesz? :D :D :D przecież mnie nie widzisz :D :D :D no, ale kto wie, może masz rację może by się i przydała :D :D :D

Prysznic lepiej działa na jędrność skóry. Miss, jak to jest z tym Botoxem? Nie masz wrażenia "maski" na twarzy? - bo różne opinie słyszałam. Moja koleżanka od niedawna pracuje w centrum medycyny estetycznej i szaleje z zabiegami. Miała wstrzykiwany kwas hialuronowy, niedługo będzie miała przetaczane osocze :-O