Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envy.me

Seksowna kobieca bielizna zapraszam

Polecane posty

W sumie, słuchajcie, to chyba powinniśmy to jakoś oblać dzisiaj - nie wiem, czy zauważyłyście, ale właśnie stuknęła nam 30. :D 30 strona topiku :D Piękny wiek :D

Tak czy siak otwieram szampana, który mi się ostał sprzed dni paru i wznoszę toast za następną trzydziestkę :D Co najmniej :D

ja sobie tylko jedna ampulke w czolo dalam zrobic wlasciwie na poglebiajace sie juz mimicze zmarszczki rewelacja mowie ci ponad 4 miesiace temu powoli odpuszcza kwas mam w ustach tez jedna ale ja mam spore usta i moj chirurg uwaza ze idealane a ja sie uparlam i jak sie ma naprawde ladne to po tej ampule sa perfekt tak uwazam

Na zdrowie! Ona wstrzykiwała sobie kwas hialuronowy w bruzdy okołonosowe, idealnie się wygładziły.

To coś równie obrzydliwego jak to osocze... Ja ustom dam spokój, narazie są OK. Jednak robią mi się zmarszczki mimiczne na czole. Odpukać, nie mam jeszcze kurzych łapek :)

ja tez nie mam kurzych lapek to dopiero bedzie dramat narazie wklepuje kremy serum maski i dobrze jest jak masz tam znizke to ja tez chce!!!!!!!!!!!!! spij dobrze pa

Niby ok. Mam dziewczyne ale jakoś spięty jestem przy niej czasami. No i Ona chce mnie mieć :P ale ja mogę sie Kochać tylko z miłości :) Hmmm. Jutro wyluzuje bo dawno nie paliłem ;)

No cio :P mam zasady ;) Ale powiedziałem jej ze z chęcią służe paluszkiem i języczkiem :P :classic_cool: Z chęcią wyliże jakiś dywan albo parkiet :D

Gość ABCbielizny.pl
Jeżeli ktoś planuje kupić bieliznę,to zapraszam do mnie www.abcbielizny.pl wybór jest naprawdę szeroki,a ceny bardzo atrakcyjne.

OOOOooooooooooo maleńka potrzebuje Cie a Ty powiedziałaś Tylko przyjaźń Ooooooooooo maleńka potrzebuje Cie a ty powiedziałaś Tylko przyjaźń Tylko przyjaźń Tylko przyjaźń Tylko przyjaźń :(