Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..zatroskany26..

problem z ogoleniem

Polecane posty

Gość ..zatroskany26..

ogoliłem się dzis w miejscu intymnym i nie wiem co mam teraz zrobic!! nie mialem zadnej pianki ani zelu i ogolilem sie na sucho!! powychodzilo mi teraz PELNO czerwonych mocno swedzacych krost!! co mam zrobic zeby przestalo mnie to piec i swedziec?! ja musze jutro isc do pracy a nie bede sie tam mogl przeciez drapac!!

Gość służe radą
zadzwoń na milicję - to nic nie kosztuje :) a panowie na posterunku zawsze służą pomocą by postawić namiot

Gość zgłoś się z tym problemem do
dentysty!!

Gość ..zatroskany26..
kinke... no wlasnie!! niestety golilem sie na sucho bo nic innego nie mialem!! a musialem bo juz "zaroslem" nie bylo tez zbytnio wiele czasu do namyslu bo sie bardzo spieszylem i teraz mam! :(

krostki znikną ;) tylko nie drap ! mogłeś chociaż namydlić ! ja jak coś to sobie maszynką przycinam na 3mm i Parówka wydaje sie wieksza i zadbana :D Nasmaruj kremem ! ! ! ;) Rano też, i w pracy też !

Gość ..zatroskany26..
kinky... no wlasnie podrapalem i boli strasznie teraz!! zaraz normalnie oszaleje! nie wiem co zrobic bo mam jedynie krem nivea matujacy hehehe i nim posmarowalem ale to nic nie dalo.........!

Gość ..zatroskany26..
pijany kjojiciek... tak matujacy bo mam swiecaca twarz i tylko takiego kremu potrzebowalem heheh teraz by sie przydal jakis natluszczajacy no ale niestety nie posiadam :( KINKY... dzieki za rady stary :) pewnie ze juz wiecej tego nie zrobie hehe

Gość ..zatroskany26..
bo mialem juz busz i nie podobalo mi sie to!! trzeba bylo to usunac a co Ty nie golisz?

Gość ..zatroskany26..
oj tam gadasz ze nie meskie ... a meskie jest noszenie dżungli w majtach? tez zapewne nie :) na pewno jest oblesne i nie higieniczne

Gość jędrna cipeczka
włosy miedzy zębami to jest to

Gość szef wszystkich szefow
kluja cie w usta ?

Gość shshshshhs
o lol jak to zrobiles bez pianki??????? Btw. najbardziej swedzi jak wloski odrastaja wiec wszystko jeszcze przed toba :D