Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erfyhrtujhr

MAŁPA MA FAJNEGO FACETA, A NORMALNE DZIEWCZYNY MAJA DRANI!!

Polecane posty

Gość erfyhrtujhr

moja kolezanka -28 lat, skończyła zawodówkę i szybko wyszła za maz, bo juz z nia w domu nie mogli wytrzymac. Urodziła dziecko w wieku 19 lat. Potem małżeństwo sie zepsuło, bo on pił, a ona sobie znalazła jakiegos fagasa.miała jakies 24 lata jak sie w końcu rozwiodła. Potem miała nastepnego. ale tez po pewnym czasie sie rozeszła, bo miał żonę. I czaicie teraz wyszła za mąz w lato za superfaceta! Ona biedna, nic nie ma, bezrobotna, a facet zajebisty, na poziomie, inteligentny, i to kurwa właściciel jakiejs firmy budowlanej!!!! Teraz zaszła w ciążę z nim nie ma sprawiedliwosci!!!! Nie ma!!!!

Jest. Widać ona ma coś, czego Ty nie masz. Może jest ładna. Może inteligentna ( kur.wa to że skończyła zawodówkę o niczym nie świadczy, osobiście żałuję, że poszłam do LO :O kolęzanki po zawodówkach założą sobie swoje interesy, jakiś zakład fryzjerski a ja pójdę na studia po których gówno będę miała :O ). Może jest zabawna. Może zaje.bista w łóżku .. więc ... 🖐️

Gość co z wami????????
A może tylko ci sie wydaje że on jest taki zajebisty ???????? To że ma firmę chyba o tym nie świadczy ??? Może wcale go nie znasz ?? Co innego z kims przebywać na miłym spotkaniu a co innego z nim życ 24 h na dobe . Zapewniam cie ;)

Gość shshshshhs
pewnie dobrze robi lache :D

Gość erfyhrtujhr
nie lubie niedziel - znam ja lepiej, ubiera sie jak dziwka, inteligencji jej brakuje,szczytó horyzontów myslowych to ona raczej nie osiagnęła, leniwa

Gość shshshshhs
ej a tak w ogole czys ty zgupiala ? zazdroscisz bezrobotnej rozwodce z dzieckiem z innego malzenstwa?

Gość erfyhrtujhr
zazdroszcze, bo ja skończyłam dobre studia, mam bardzo dobra pracę, a faceta nie mam. I żadnym pasztetem nie jestem. Ale tu sie sprawdza powiedzenie "głupi ma zawsze szczescie" :-O

Gość co z wami????????
Masz studia , masz prace , jestes ładna, ale nie masz tego czegos w sobie ............

Gość erfyhrtujhr
kurwa tyle lat poświęceń, ciężko pracowałam na to,żeby sie na tych studiach utrzymać, a teraz nawet życia sobie nie moge ułozyć. A powiedz mi co ona ma w sobie??? To,że potrafi dupe wystawiac? Że przelatywała facetów po kolei , prawie małżeństwo rozbiła?

Gość co z wami????????
ma sexapil , potrafi ich sobie nawinąć wokół palca :) a ty widocznie nie potrafisz

Gość anette11111
więcej związków = większe doświadczenie z facetami. Może teraz już wiedziała jakiego sobie wybrać i poza tym zna się na relacjach damsko-męskich. I pewnie dobrze wyedukowana w "te klocki" A że Ty pewno szukałaś księcia z bajki i wybrzydzałaś może za dużo to teraz tak jest.

Gość masz racje dziewczyno
co wy pieprzycie,autorka ma rację,takie pindy zawsze spadają na cztery łapy.Omotają faceta łatwym i szybkim seksem, a " Jelenie " potem płacą nieswiadomie całe zycie :-p

Gość co z wami????????
A może masz niefajny charakter ???? Sama widzisz zamiast iść do przodu z usmiechem na twarzy i skupic sie na sobie , rozmyslasz i tracisz energię dlaczego ona , taka tępa suka :) jak sama uważasz ma fajnego faceta a ty nie ? Taka postawą tylko odstraszasz zamiast przyciagać do siebie :)

Gość anette11111
dlaczego zaraz suka. To że jej się życie na początku nie poukładało to zaraz suka i szmata. A wy co??? Zawistne zazdrośnice. Ja tam jej życzę jak najlepiej

Gość erfyhrtujhr
dziwiw mnie reakcja niektórych z was. Ona ma tupet - ja nie potrafiłabym rozbic czyjegos małżeństwa, skakac ze związku w związek. dla mnie to kurestwo. Szczerze to juz wolałabym byc sama niz żeby kazdy sie na moim tyłku woził.

Gość anette11111
byłaś jej materacem czy co? Zajmij się swoim życiem bo mnie już wkurzają takie zarozumiałe niezaradne życiowo zgorzkniałe nieudacznice. Soryy ale nie mam o tobie dobrego zdania. Wczoraj też już tu o niej pisałaś i nawet zdjęcie wkleiłaś. Wstydzić się to ty powinnaś ale tego że tak na swoją znajomą najeżdżasz

Gość łooojojojo
To na cholere jej zazrościsz :-0? Zajmij sie sobą,a nie nią. Nie znasz jej,jak juz ktos wyzej powiedzial MA COS CZEGO NIE MASZ TY!

Gość erfyhrtujhr
taaak, a takie jak wy potem zakładacie tematy na kafe - taka i taka odbiła mi faceta! skoro bronicie takich pustych i łatwych dziewczyn, to znaczy ze takie same jestescie:-O

Gość erfyhrtujhr
anettte że co?!!! ja żadnego zdjecia nie wklejałam i odwal sie ode mnie! nie jestem na tyle głupia,zeby wklejac czyjes zdjecie, poza tym to jest temat o tym,ze jest niesprawiedliwosc, bo porządna szanujace sie dziewczyny trafiaja na drani! O!

Gość ddwqd
patrzac na to co i jak piszesz, nic dziwnego ze żaden fajny facet ciebie nie chce, ONA na pewno nie wypisuje takich dyrnot na forum i nie ma takiego podejscia do życia jak ty... prostackiego, nie bój się facet na poziomie nie bralby byle pierwszej po zawodówce z przeszłoscia i dzieckiem na karku.. wiec cos w niej wyjatkowego jednak musi byc

Gość ddwqd
wyksztalcenie nie ma zwiazku z atrakcyjnoscia, dzisiaj miec papier to żadna sztuka, wydaje ci sie ze kazdy facet poleci na twoje wyksztalcenie? i po co mu ono skoro jestes glupia życiowo, gadasz jak baba ze wsi, taka wykształcona a zero polotu, stereotypiara uwazasz ze tylko szelmy maja fajnych facetow...a jak niby inaczej moglabys sie pocieszyc? wychodzi z ciebie "polaczkowość", jak ktos ma dobrze to na pewno, daje dupy, kradnie, oszukuje i wykorzystuje albo ma szczescie bo jest głupi! wiesz co... to nawet szkoda żeby jakis fajny facet trafil na taka jak ty

gdybym była facetem i miałą mieć taką kobietę jak Ty, czyli zawistną, obrabiającą dupę każdej, która ma lepiej, taką której żal dupsko ściska bo koleżanka po zawodówce ma fajnego faceta, to wiesz co?? Wolałabym walić sobie gruchę codziennie sama. Z twoich postów aż razi frustracja i zawiść. Nie dziwię się, że jesteś sama.