Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paulisss

Przedziwna sytuacja

Polecane posty

Witam wszystkich :) Mam takie pytanko biorę tabletki Yaz, przez ok miesiąc brałam te tabletki dość nieregularnie zdarzyło się nawet, że zapominałam o nich... Zbyt dużo obowiązków i ciągłe wyjazdy. Od pewnego czasu mdli mnie jak do wymiotów i to często rano. Dziś skończyło się to niestety wymiotami. O jakiegoś tygodnia boli mnie całe podbrzusze i czasem piersi. Dodam że okres powinnam dostać 1.12 a dostałam 4.12 i trawał do nocy z 5.12 na 6.12, wyglądał jakby był wymuszony prze tabletki. Zasypiam ok 22 budzę się koło 8 a ok. 12 znowu zasypiam tak na 3 godz. i tak jest prawie codziennie ? Czy to może być bobasek ? Pierwszy raz mi się taka sytuacja zdarzyła, nie wiem co mam o tym myśleć. A wam jak się wydaje ?

Jak bierzesz tabletki od niedawna to może to być reakcja na hormony, ale jak bierzesz juz dłuższy czas i nagle takie objawy- zwłaszcza, że czasami zapomniałaś wziąć tabletki - to może to być Bejbik :) zrób teścik..

Tabletki biore juz 1,5 roku a wcześniej przez 2 lata miała plastry. Który test jest najdokładniejszy i najszybciej wykrywa ciąże ?

płytkowy i strumieniowy - oba dostepne w aptekach i Rossmanie. Maja taką samą skuteczność. Tylko nie można ich robic za wcześnie. Minimum 10 dni od przypuszczalnego zapłodnienia