Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie wazne:)))

Jak zadzwonić z Orange lub Playa na numer 0800 ?????

Polecane posty

nie mam stacjonarnego :O mieszkam na odludziu , do kiosku 1,5 km doladowania nie kupie :D a w moim miescie nie mozna zamawiac taksowek przez internet ,,tylko telefonicznie... jak zadzonic z orange na 0800 ? dzwonie i slysze : polaczenie nie moze byc zrelizowane :(

bo to połacznie ze stacjonarki i z komóry sie nie da :) jak podawany jest nr 0800 to powinien byc takze podawany nr na kom

jest podany dla komorek ;) tylko problem w tym ,ze nie mam puste konto :(

czytam w googlu , ze abonecic Orange - jako firma -corka TPSA moga dzwonic na 0800..probuje i nic...albo ten tekst ,albo rozlacza polczenie :(

Gość nie rozumiem o co ci chodzi
wiesz? aż sprawdziłam u siebie :D tez mam orange ,i odezwała się babka z infolinii danona :classic_cool:

juz wykorzystałam kredyt ...boze jaka ja jestem głupia :O sasiadow nie ma w domu ,i nie wiem co teraz... 1,5 kilometra po tym sniegu po doladowanie ? 😭

I ani smsów, ani minut nie masz ? Wyślij sos do kogoś, oddzwoni, powiesz, jaki masz problem i zadzwoni na taxi za Ciebie lub doładuje Ci konto

juz wiem jak !!! :) probowalam i .... wpisalam 0800 - bez zera :D samo 800 i numer , i dziala :) to tak na przyszlosc dla wszystkich ;)