Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karalina212121

najlepszy miesiąc na ślub - oprócz czerwca

Polecane posty

Magdalenkaaaawww- Wiesz że niektórzy faceci po prostu boją się małzenstwa przez to jakie stereotyp krążą.. Powiedz ze dla Ciebie nie ważne sa okolicznośći zaręczyn i pierscionek z 5 tys, ciekawe co powie:) pewnie bedize sie upieral ze on tak chce i juz:D

Gość weźcie wy się baby za robotę;)
wenus, nie chcę cię martwić, ale w tym roku nawet we wrześniu były komary:o

ale napewno nie tyle co czerwcu,lipcu Specjalnie jak mój ojciec tam grał to tam jechałam mu coś zawieść aby sprawdzić jak tam stoją z obsługą i komarami :D Zreszta w domu też mialam pojedyńcze sztuki a nie jak zawesze chmara komarów :o Tak czy siak wysmaruje się jakimiś specyfikami na te straszne robactwa

Gość Magdalenkaaaawww
on to wie Wenus..powtarzam mu, że ważniejsza jest atmosfera, słowa a nie drogi pierścionek, hotele,kolacje.. sądzę, że to tylko wymówka..teraz jest u nas kiepsko z kasą i nie zanosi się żeby szybko się poprawiło więc mówi, że go nie stać na zaręczyny i ma spokój..ślubu nie chce bo "jesteśmy za młodzi", za 3 lata też będziemy za młodzi a tak w ogóle on nie wie kiedy będziemy mogli wziąć ślub ale żebym go źle nie zrozumiała bo on chce

Gość weźcie wy się baby za robotę;)
w razie czego kupcie kilka "bzyków" i włączcie na sali, ja tak właśnie zrobiłam, bo na sali było ich sporo. włączyłam na noc przed weselem i na cały dzień i nie było problemu;)

Gość Magdalenkaaaawww
najgorsze jest to, że tyle razy pytałam, prosiłam żeby powiedział co myśli, co czuje, żebym wiedziała na czym stoję..a on mi wciskał, że już niedługo, pozwolił mi wszystko planować. Gdybym od razu wiedziała, że nie mam na co liczyć byłoby łatwiej..przecież ślub mi nie jest jakoś super potrzebny, przełknęłabym to. Ale on kłamał, szukał ze mną sukienki, planowaliśmy a teraz mówi, że nie oświadczy się bo nie ma kasy a ślubu nie chce przez najbliższe 5-6 lat..

No nie mow, ze aż sukeinki szukaliście.. To się nie dziwie, bo to takie mega wielke rozczarowanie.Inaczej gdyby postawił sprawie jasno:o Bo takie ciągłe dawanie i odbieranie nadziei zabija :o

pierwszy ślub miałem w czerwcu, w nazwie "r" i takie tam bzdety, i dupa blada, skończyło się niemiło, drugi w lipcu aż minęło tyle czasu, że straciłem rachubę, czyli polecam lipiec, oczywiście 15-tego

Gość Magdalenkaaaawww
już raz tak kiedyś zrobił..wydawało mi się, że razem zaplanowaliśmy datę 2009r., też już wybieraliśmy wszystko itp. a on po jakimś czasie powiedział, że on myślał, że tylko tak gadamy i on nie chce tak szybko..a teraz zrobił to samo..chyba już nie widzę z nim swojej przyszłości..

maj- bo pogoda w sam raz mozna isc w skapej kiecce to raz a po drugie to miesiac zakochanych. ja wybralam wlasnie ten miesiac na moj slub

ja tez gdzies slyszalam o tym maju, czy gdzies przeczytalam chyba. juz od lat o tym wiem i tez z tego wzgledu od tamtej pory chce miec w tym miesiacu slub