Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondyneczka 1986

Napisac e-maila do niego czy nie?Dziewczyny pomóżcie:)

Polecane posty

Gość blondyneczka 1986

podoba mi sie pewien facet w pracy,ale ja z nim nie pracuje...pare razy bylam cos załatwic tam gdzie on byl i go widzialam.Z tego co wiem nie ma żony,czy dziewczyne nie wiem?Mam jego e-mial słuzbowy....ja należe do niesmialych osob i zastanawiam sie jak zwrocic na niego swoja uwage?z tego zauwazylam on tez jest niesmialy?myslalam aby napisac mu jakiegos emaila..po prostu z nim popisac,jesli w ogole odpisze...nie chce mu sie od razu zdradzac...dziewczyny macie jakis pomysl co bym mogla napisac?

Gość blondyneczka 1986
??

Gość weźcie wy się baby za robotę;)
już tu tydzień temu pisałaś o tym, albo nawet i dwa;) kobieto weź sprawy w swoje ręce i zapros bo na kawę;) ale wcześniej pójdź tam jeszcze ze 3 razy i wpadnij na niego;) uśmiechnij ise, sprawdx czy on jest tobą zainteresowany

Gość blondyneczka 1986
ja jestem niesmiala,nie zaprosze go:(

Gość biały puch..
a może napisać? Ty wiesz najlepiej jak on na Ciebie patrzył i czy w ogóle zwrócił uwagę.. To tylko list elektroniczny.. Może zacznij od tego co słychać itp gdyby coś zawsze możesz tą sytuację obrócić w żart albo list napisz w taki sposób by nie pisać np jego imienia a potem hm powiesz, że adresik się Ci pomylił :)

Gość weźcie wy się baby za robotę;)
najpierw pójdź tam jescze kilka razy;) sprawdź czy on jest tobą zainteresowany. wtedy napisz maila sprawdzającego;) żebyś nie wyszła na głupią;)