Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielono biała stokrotka

do gimnazajlistów i licealistów pytanko

Polecane posty

Od kiedy już macie wolne w szkołach?

powtórka czego Brzydula? chodzi mi konkretnie kiedy mają uczniowie wolne w szkołach już. Bo musze pojeździć po kilku szkołach z ofertą i nie wiem czy dam radę jeszcze w przyszłym tygodniu?

Wenus🖐️ Numer to nam wywinela pogoda i zadna droga nie byla dojezdna do miasta :O On sie uczy 20 km stad Rano pojechal bo troche odsniezyli ale wiadomo jak to bedzie wieczorem

Mówiłąm o tym google:o zamiast tematy zakladać. Powiem Ci że ja wczoraj nie z odśnieżaniem walczyłam ale lodem.. jechalismy 20km/h .. na centrum jechałam 30 minut.. a jedzie się zawsze 10.. A na ulicy po prostu z 2cm lód, auta się slizgały jak na łyżwach:o jade wolno lekko chamuje a tu nic :D moje auto leci sobie powolutku wprost na tira stojącego na światłach :D: A jechałam na rozmowe kwalifikacyjną :o Wczesniej wyszłam odśnieżyłam auto a tu- kluczyk nie wchodzi :o w drugim zamku się nie przekręca... Dobra przyjechał moj facet z odmrażaczem :D pojechał, wsiadam do auta a tu wyjechać nie mogę :D znow musiał wracać:) Ogólnie osiedlowe uliczki są straszne:o Tak tylko to opowiedziałam, żeby Cię pocieszyć ze nie jesteś jedyna która chce żeby ta zima wkońcu miała swój koniec :o

Wenus ale dotarlas na ta rozmowe?:)Moze jak tak sie zaczelo to bedzie final pozytywny?:) Mam nadzieje,ze wroci szczesliwie bo inczej to bedzie nocowal w szole ale maja internat wiec spoko:) Bardzie sie marwie o mmezczyzne.W nocy wracal promem ze Szwecji.Rano mial byc w swinoujsciu.Do przejechania ma jakies 100km z duzym ładunkiem a ta droga wczoraj byla calkowicie nieprzejezdna:O

Może dzisiaj już poodśnieżane, zazwyczaj od rana to robią... A co do syna to faktycznie dobrze że ma gdzie przenocować:) Bo gdyby miał siedziećte godziny w sali od Polskiego to już nie tak ciekawie:o Rozmowa, totalny nie wypał, jak zawsze zwabiają ekstra ogłoszeniem, a jak przychodzi co do czego to wymyslaja na to stanowisko chyba nieistniejące kursy i mówią ze mają duga oferte- handlowca:D Ale wczoraj był na tyle dobry dzień ze dostalam telefony o rozmowe:) kolejna jutro, tym razem wiarygodna :D Teraz lęce na zkaupy, miłego dnia 🌼

Ogólnie to dziekuję za odpowiedź :classic_cool: