Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai

Becikowe nie wpłyneło !! CO JEST ???????????

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai

Kurde, akurat teraz by sie przydało, dziennie sprawdzam stan konta i NIC :( Ku*wa!! Dziś mija 30dni od złożenia wniosku, a niby tyle się czeka :( 15listopada składałam wniosek! Co może być grane? FUCK !!

Gość a ten lekarz do którego
30 dni mają na rozpatrzenie wniosku,potem pieniądze muszą być jeszcze przelane na konto...może zejść jeszcze kilka dni

Gość mamuska filipka
hej, ja składałam pod koniec lipcA- a dostałam w połowie wrzesnia... także uzbroj sie w cierpliwosc i czekaj- tylko tyle Ci pozostało :)

Gość Mamusia2010
Jej to ja miałam mega szybko po 9 dniach

Gość jjjjaaaal
a ten lekarz do którego NIE PRAWDA !! na rozpatrzenie wniosku mają 2tyg i kolejne na przelew

Becikowe jest wypłacane w tych samych terminach co inne zasiłki rodzinne. Jeśli wniosek wpłynie do 10. dnia miesiąca, pieniądze będą wypłacone najpóźniej do ostatniego dnia tego miesiąca. Jeżeli po tym dniu, to do końca następnego miesiąca. taka informację znalazłam.

a gowno prawada, wg pzrepisow maja 30dni na rozpatzrenie wniosku, jezeli cokolwiek trzeba doniesc to kolejne 30 dni od doreczenia, a tak serio to et 30dni liczy sie od wydania decyzji czyli jesli nie otrzymalas w dniu skladania wniosku decyzji o przyjeciu to 30 dni biegnei od dnia doreczenia c jej do domu, a po tych 30 dniach jeszcze czas pzrelewu wiec to mzoe trawac bardzo dlugo ja pzry pierwszym dziekcu dostalam po ok 3 mcach a przy drugim po 1,5 mca