Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość INDYWIKATOR

DO LUDZI PRACUJĄCYCH U PRYWACIARZY :

Polecane posty

Gość INDYWIKATOR

CZY U WAS W PRACY TEŻ JEST TAK ZIMNO? U MNIE SZEF TAK ZACISKA DUPĘ ŻE PRAWIE NIE PALI, CZĘSTO CHORUJĘ I KASZLĘ .

Gość INDYWIKATOR
Skurwysyny jedne , jak nie mają na ogrzewanie niech zamkną firmy

Gość ja jestem prywaciarzem
moi pracownicy mają ciepło,nawet za ciepło 25 stopni

Gość zgłoś anonimowo do PIP
są przepisy określające warunki pracy, jak jest za zimno to inspektorzy wlepią szefowi mandat

INDYWIKATOR ... to rzuc robote i idź do innej firmy. Niech sobie szef sam po zimnie siedzi. Albo załóż własna firmę, będziesz grzał ile wlezie.:)

Gość INDYWIKATOR
no ale przecież nie ściągnę inspekcji na szefa bo będzie wiadomo że to ja . pracuję z czerwonymi rękami od zimna . w państwowych firmach pracownicy otwierają az okna bo im za gorąco

Zgłosisz do PIPu, szef zapłaci manadat do kasy państwowej, a szef Wam takie jaja póxniej wstawi, że ze smiechu nie wytrzymacie.:) I ten mandat, to juz on sobie odciągnie od pracowników, spoko!

Gość INDYWIKATOR
pracownik to nie służący , nie jest przywiązany do miejsca pracy, dziś jest jutro go nie ma

Trzeba pogadać z szefem i nie bać się. Pokazać przemarznięte ręce, powiedzieć, że badania wskazują, iż najwydajniej pracuje sie w określownej temperaturze, bodajże 22 stopnie Celsjusza. I na pewno coś sie poprawi. Z nie zaraz kablować i kieszenie napychać nienasyconemu finansowo państwu. Szef wie, że istnieje PIP, i będzie wdzięczny, że rozmawiacie z nim, nie z PIPem.

Gość INDYWIKATOR
dobrze mówisz , tylko szef doskonale o tym wie , nie trzeba mu gadac

INDYWIKATOR przecież Ci napisałem to samo, że możesz rzucic prace w każdej chwili!:) Więc po co o służącym piszesz?

Gość Malwaaaaa8383
A u mnie ciepluśko....jeszcze szef przychodzi podkręca mi grzejnik żebym nie marzła...bo wg niego...za zimno mam w biurze:P

Nie, nie tak nie jest.:) Szef wie ale może mysli, że jakos wytrzymacie. Trzeba normalnie, po ludzku iść mu sie poskarżyć, że Wam zimno w ręce. I zobaczyć co odpowie

Gość ja wiem że szef wie
że istnieje pip ale tak samo dobrze wiem że szef wie w jakich warunkach pracujemy i ma to głęboko w dupie , też myślałam żeby sk...... podjebac ale skończy się to tak że trzeba będzie szukac nowej pracy a w takiej pipidówie czarno to widzę

Malwa, to tylko poczekaj jak na fajerant szef przyjdzie sprawdzić czy Ci jest "wszędzie" ciepło.;)

Gość ja wiem że szef wie
a pewnie - pracujesz bądz pracowałaś u prywaciarzy ? Jeśli tak to chyba miałaś szczęście trafic na normalnych , jeżeli w moim miejscu pracy podczas mówienia leci para z ust to ile może byc stopni ? No ale oni tu nie siedzą wiec mają głęboko w dupie , 4 rok tu pracuję więc wiem czego się mogę spodziewac :O:O

Gość INDYWIKATOR
a pewnie ale dobra powyższa wyp. :)

Ja nie bronie wszystkich szefów, bo są rózni. Ale zawsze nalezy wyczerpac wszystkie mozliwe środki, i po prostu po ludzku starac się dogadać. Mówie tak, bo wiem, że szefa też ten nasz zasrany i złodziejski system drenuje ile się da, i niektórzy szefowie tez ledwo ciągną. Ale są skurwysyny też, nie przeczę.:)

Gość INDYWIKATOR
tak, sam siedzi w biurze jak musi i to w kurtce a jak nie musi to wsiada w auto i jedzie do chałpy. na dzipa nowego kasa jest a na ogrzewanie nie

Gość Malwaaaaa8383
Czasem szef jak podkręci grzejnik to wkłada mi jeszcze ręce pod sukienkę i wtedy to mi jest dopiero gorąco :)

Gość INDYWIKATOR
dyrektore - dobry pomysł ale do panstwowego biurowca - za to włączenie by mnie chyba zjadła azaraz by grzejnik ujrzał

Gość dapoaodapd
w mojej starej pracy miałam stały kontakt z klientem. Było tak zimno że cały czas miałam czerwone naprzemiennie z fioletowym ręce. Wstyd jak cholera ale szefuncia to nie wzruszało

Złotowłosa88 - my sie tutaj nie chwalimy, że nam cieopło tylko NARZEKAMY, że nam zimno!:) ))))))))))

Gość teraz jest oki ale
w pazdzierniku i na poczatku listopada to az mialam usta sine z zimna. Jak ja takie oszczedzanie widze to az mnienerwica bierze, ale nie tak latwo jest zmienic prace na inna

Gość INDYWIKATOR
UP

Ta moje kochanie wlasnie zwolnilo sie u prywaciaka temperatura na hali 2 do 5 stopni celsjusza mowienie to pracownika per jestes podobny do chu.j.a , malpy itp zmuszanie do nadgodzin nie informujac o tym wczesniej nieplacenie za nadgodziny nieprzestrzeganie zasad BHP i kodeksu pracy pozwalanie by pracownik bedacy pod wplywem alkoholu reperowal samochod brak atestu na sprzet do pracy itd itp cale szczescie ze teraz pracuje gdzie indziej tez u prywaciaka ale warunki i finansowe i traktowanie pracownika jak czlowieka a nie jak wola roboczego o niebo lepsze :)

Gość gośka co ma ktośka
a ile jest stopni w tym biurze??? i sam/sama tam pracujesz??

Gość gośka co ma ktośka
kacia, szok :O "mowienie do pracownika per jestes podobny do chu.j.a , malpy itp" o matko,za takie teskt wyjebalabym prosto w ryj!!!!!