Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość INDYWIKATOR

DO LUDZI PRACUJĄCYCH U PRYWACIARZY :

Polecane posty

No tak kierownik mowil do mojego meza Na szczescie juz tam nie pracuje Teraz ma na hali ponad 20 stopni i smieje sie ze za goraco :D szefa ktory jest super czlowiekiem ktory codziennue ma dla pracownikow obiad i przede wszystkim ktory zawsze jest grzeczny kulturalny facet pod 60 na poziomie i traktuje kazdego czlowieka z ogromnym szacunkiem jak moj maz krepowal sie tam obiady jadac to mu powiedzial Co ty T. daj spokoj musze dbac o pracownikow a poza tym jaki to problem ugotowac dla jednej osoby wiecej ;) np wczoraj jadl rosol piers kuraka z warzywami i ziemniaczkami opiekanymi bodajze dwa dni temu schabowy w sosie pieczarkowym i kalafiorowa ;)

Moj T. chce ich podac do sadu ja jestem w trakcie rozmow z prawnikami nue odpuszcze tego nie chodzi o kase tylko o podejscie do czlowieka

Gość INDYWIKATOR
NIE SAMA PRACUJĘ ALE TO MAŁA FIRMA , NIE SPRAWDZAŁAM ILE TU STOPNI,JUTRO WEZMĘ BAROMETR. PRZEPŁACAM ZDROWIEM TĄ ROBOTĘ, PROBL.ZE STAWAMI ITP.

Gość :O..........
a co cisnienie tępa cipo bedziesz mierzyc?

no u mnie jest:( szef oszczędza... to salon meblowy w średnim mieście na mazowszu... mamy 15 st C i cały dzień sobie w tym upale siedzimy

Gość INDYWIKATOR
NIE CIŚNIENIE TYLKO TEMPERATURĘ BO NIE WIEM CZY WIESZ TĘPA SUKO ŻE W BAROMETRZE SĄ TEŻ I TERMOMETRY

Gość //////////........../////////
w barometrze sa tez termometry :D:D:D:D:D:D:D:D test roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość INDYWIKATOR
O RANY ! JEST PO JEDNEJ STR. BAROMETR A PO DRUGIEJ STR . TERMOMETR