Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bell333

Po co kobiety mają kochanków?

Polecane posty

Gość bell333

rozumiem jak facet znajdzie (nie popieram ) bo wiadomo że myśli nie głową a czym innym, ale po co kobieta spotyka się z kimś tylko na seks nic do niego nie czując? tak fajnie być pojemnikiem na sperme, tak fanie spać z kimś kiedy masz świadomość że ten ktoś ma cię i to kim jesteś głęboko w dupie?

Gość biały puch..
Sądzę, że są kobiety bez kontroli samozachowawczej.. Niektóre nie chcą się wiązać w normalne związki np z powodu urazu jakiego kiedyś zaznały przez faceta a mają potrzeby.. Inne szukają dowartościowania.. PS Nie każdy facet ma taką kobietę w dupie znam osobiście kilka par które z pozoru ze zwykłego "umawiania się na seks" stały się normalną, parą i są ze sobą długie lata..

Gość bell333
wiem że są i takie które się związały ale mi chodzi o ten drugi sort :P

(ja nie mam kochanka) ale kobiety roznie odczuwaja sex z roznymi facetami - moze mezowie nie sa w stanie doprowadzic ich do extazy wiec maja to u kochankow. albo facet juz nie moze, a zona by chciala

albo maz dba tylko aby jemu bylo dobrze w lozku, a o kobiecie zapomina moze tez chodzic o te komplementy, chwalenie, cieple slowo - maz czesto zapomina o takich rzeczach

Gość bell333
seks kobietom tez sprawia przyjemnosc - wiem szokujace no co ty , w życiu bym nie pomyślała, ale czy jak będę dawać koledze za darmo to nie będę dziwką, a jak wezme za to kase ?

Gość bell333
moze tez chodzic o te komplementy, chwalenie, cieple slowo - maz czesto zapomina o takich rzeczach--- ale po co? facet jest z tobą bo mu zależy na twojej dupie, jak ci powie że jesteś piękna i super mu robisz loda to zrobi ci się ciepło na serduszku?

Gość bell333
czy to nie trochę jak oszukiwanie samej siebie?

Gość biały puch..
Nie chodzi o takie komplementy jak "super robisz lodzika" ale o samo adorowanie, kochanek okazuje, że kobieta mu się podoba, zawsze dostrzeże np nową fryzurę nie to co mąż.. Ktoś napisał, że mąż zapomina o ciepłych słowach.. Fakt myśli, że jak już ją ma to nie musi się starać bo po co.. Nie okazuje uczuć bo myśli po co? Ona przecież to wie.. Może i wie ale okazywanie tego też jest potrzebne...

Gość bell333
biały puch, bez sensu, czyli jak ktoś chce mnie przelecieć i tylko przelecieć i mnie adoruje to ja mam szczerze się z tego powodu cieszyć? nie rozumiem, gdyby ktoś zabiegał tylko o moją dupe to bez sens jakiś

Gość bell333
a jak bzykam się z facetem która ma jeszcze jedną na boku bo przecież może , nie jest w związku to jak mam przyjmować te komplementy? jestem jedną z wielu

Gość biały puch..
Może i mieć jeszcze z 10 innych gdyby nie chciał Ci nic mówić to by tego nie robił..

Gość bell333
no przecież musi się starć inaczej by nie zamoczył , nie rozumiem tych głupich kobietek, desperatki jakieś

Gość gussss
bo takie są niektóre, niby zalęzy na cieple, uczuciu, opiece a chodzi i tak tylko o kutasa..

Gość kochanka:)
kochanek musi sie o ciebie bardziej starać ... to prawda ze zawsze dostrzeże w tobie najmniejszą zmiane...wyglądu czy nastroju... jest bardziej czuły i bardziej sie stara żeby to tobie sprawić przyjemność w drugiej kolejności dopiero myśląc o sobie.... tak jest właśnie z moim kochankiem... z tą różnicą ze to on ma żona a ja jestem wolna... ze mną jest tak jak ktos napisał wcześniej... mam za sobą bardzo trudny zwiazek i nie chcę sie już wiązać na stałe ..ale czy to znaczy że mam żyć w celibacie?? może nie powinnam sie spotykać z zajętym facetem i stwierdzicie ze jestem zwykłą dziwką, ale ja mam to gdzieś .... jest mi z nim dobrze i jestem szczęśliwa żyjąc tak jak żyje nie robie mojemu kochankowi zadnych wyrzutów, nie robie scen typu"zostaw swoją zonę dla mnie" bo nie chce go na własność.. za to on muszi sie bardzo starać o to zebym sie wciąż sie z nim spotykała, bo jak nie on to inny....

a nie przyszło wam do głowy ze oprócz sexu jest też miło spedzony czas... gdyby facetom zależało tylko na sexie to by szukali laski na jedna noc bo o takie nie trudno zamiast wciąż sie starać o jedną ..kochankę

Gość bell333
czyli jak, jest dla ciebie kumplem z którym sypiasz? i myślisz że chodzi o ciebie a nie o twój tyłek? chyba lepiej mieć jedną do której można zawsze wracać , bezpieczniej i pewnie jesteś dobra w te klocki, po co miałby szukać ciągle na jedną noc

Gość bell333
a po co miałabyś robić sceny zeby zostawiał żone? przecież mu na tobie nie zależy i nie chce z tobą być więc oczywiste że nie robisz

własnie takiej reakcji z twojej strony byłam pewna:) chyba nie czytałaś dokładnie tego co napisałam.. nie nalegam bo nie chcę sie wiązać .. mi również zależy na sexie z nim wieć czemu miałabym płakać z tego powodu ze on na mnie patrzy tylko jak na obiekt seksualny skoro ja tak samo na niego patrze:) to właśnie dla tego jest nam tak dobrze w łóżku ....oboje chcemy tewgo samego... a to ze jest zawsze kiedy go potrzebuje i nie łózko mam teraz na myśli.. tylko to ze jak jest mi potrzebna męska ręka to on jest zawsze... to jest tylko dodatek do świetnego sexu

Wg mnie zdrada nie jest TYLKO I WYŁACZNIE winą tego co zdradza ^^ przynajmniej nie zawsze. Są owszem osoby nie nadające się do życia w małżeństwie i żeby nie wiem jak ta druga osoba się starała to i tak 3cia osoba zawita ^^ Ale biorąc pod uwagę normalnych to wg mnie... kobiety czasem szukają kochanków bo czegoś nie dostają w domu:> to samo tyczy się mężczyzn. Jeżeli facet zaniedbuje kobietę, nie prawi jej komplementów tak jak kiedyś, nie zachwyca się nią tak jak kiedyś no to sorry... też bym kochanka znalazła ^^ i to samo żony... jeżeli jej wystarcza sex raz na miesiąc a on chce częściej i ona nic z tym nie robi... jeżeli przestała go czule witać jak wraca do domu po ciężkiej pracy to jak tutaj się dziwić? Wiadomo, że żar zakochania mija... ale można go wzniecać na różne sposoby... nuda w łóżku? Spróbować czegoś nowego! Spełnić fantazje żony czy męża. I PRZEDE WSZYSTKIM ROZMAWIAĆ!!!!!

Gość hydroko9
bo kobiety tak jak faceci też myślą pipkami 🖐️ (te które nie kochają swoich kochanków :) tak w ogóle dlaczego nazwa KOCHANEK a nie np. POSUWACZ? )

dla mnie może być nawet "ruchaczem" ważne ze to co robi robi dobrze :P

Gość bell333
i dobrze ci z myślą że on cie nawet nie szanuje itd. ?

mamy do siebie taki sam szacunek... fakt że nie wielki :P za to na pewno do mnie ma większy niż do żony... mnie przynajmniej nie okłamuje

Gość bell333
podniosę :)

Gość .była kochanka.
Z męzem mam świetny seks,kochanek zaspokajał inne moje potrzeby jeden mężczyzna nie moze dać kobiecie wszystkiego.

Gość gussss
ty akurat jesteś dziwką :O rozumem jak kobieta potrzebuje ciepła drugiej osoby ale tobie to dawał mąż :O

Gość otfyu
mój seks z mężem to nic więcej niż tylko obowiązek z klasycznym patrzenie w sufit i czekaniem aż skończy...z kochankiem hmm istne szaleństwo :) dobrze że go spotkałam, inaczej nie wiedziałbym co tracę.

Gość bell333
a czujesz coś do niego czy jest ci obojętny?