Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bell333

Po co kobiety mają kochanków?

Polecane posty

Gość bell333
rozumiem tak przespać się z jakimś ,ale robić to regularnie? jak go traktujesz? przyjeżdża raz na tydzień i pogadacie i łóżko > ;)

Gość kocham miec romance i co
nie czytalam wypowiedzi tylko poczatek tematu...skoro ty siebie traktujesz jak worek na sperme i uwazasz ze jestes gorsza i masz mniej praw w zyciu od faecta, lub sama oceniasz sie surowiej niz ocenilabys faceta..to wspolczuje jestes dla mnie zwyklym smieciem a wiesz dlaczego?dlatego ze sama dajesz przyzwolenie na brak szacunku i facet takiej lewej laski napewno zdradzi...a wracajac do tematu ja wychodze z takiego zalozenia jak facet czyli jesli nie dostane wszystkiego w domu to poszukam gdzie indziej tylko kieruje sie innymi motywami nie wiekszymi cyckami czy zgrabniejsza dupa...jesli mam ochote na romans to sobie go zafunduje a wiesz dlaczego? bo mam takie same prawa i checi do seksu jak mezczyzni i nie dam sie szufladkowac. moge robic co chce moje zycie a i jeszcze jedno zdrada romans daje to czego nigdy staly partner ci nie da...pierdolona adrenaline, dziki seks, stracho nakrycie, nieoczekiwany seks...

Gość bell333
ja do faceta nie chciałabym się przyrównywać :) dlaczego uważasz się za kogoś lepszego, bo dajesz kochankom ?

Gość bell333
i nie pisałam też o samej zdradzie, jak ty jesteś wolna i twój kochanek też to gdzie w tym adrenalina ?

Gość otfyu
nie raz w tygodniu, dużo rzadziej niestety ,każde spotkanie poprzedza tysiąc maili, setki sms-ów...zwykle rozmowy o niczym i rozpalajace wyobraźnię wyznania...uczucie? nie wiem, nie myślę o tym.

Gość kocham miec romance i co
nie bierz nic do siebiue bo przeciez cie nie znam, tylko na ten temat masz takie glupie podejscie, kobieta powinna robic na co ma ochote i zadnemu facetowi sie nie tlumaczyc ze swojego zachowania...ale nie robic z siebie taka laske zeby gosciu mial pewnosc ze bez niego sie zabije, nie trawie takiego czegos..nie pomyslalas ze kobieta tez potrafi zrobic scierwo i rzecz z faceta..zamiast nazywac kolezanki workami na sperme to moze zacznij wspierac kobiety a nie popierac wyzwiska i oblegi w nasza strone...

Gość bell333
dobra, staram się tylko zrozumieć po co np. nie ma żadnych czułych smsików, telefoników, po prostu telefon w czwartek że jutro się spotkamy wieczorkiem, spotykamy się , rozmawiamy, wylewamy żale , a później idziemy spać?

Gość frikadelen
widać można i tak

Gość grycha a
o nie :) o mnie kochanek ,przyjaciel, musiałby zabiegać

Gość gość
Najczęściej bo brakuje im czegoś u faceta, albo zajęty pracą, a czasami po prostu znalazły sobie lepszego ze sprawniejszym sprzętem. Dlatego później sprzedaż takich produktów jak Phallomax rośnie.

Gość gość
Każda kobieta ,ktora ma kochanka zaspokaja swoje potrzeby, których brakuje w związku. Moze to byc brak uczucia, brak seksu albo bardzo słaby, potrzeba adrealiny, czułości, adoracji, każda kobieta jest inna i każda w innym zwiazku. Ja mialam faceta na odlaglosc, nie byl moim mężem, nie mieliśmy wspólnego gospodarstwa domowego, nigdy razem nie mieszkaliśmy, spotkania co pare miesiecy, były za to jakieś plany w nieokreślonej przyszłości. Znalazłam kochanka a raczej sam się znalazł, miał zapełnić tą pustkę na którą skazywał mnie mój facet a stal się moim facetem i jestem z nim juz pare lat.