Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oridea34

czy mam prawo być zazdrosna o faceta który nie jest mój?

Polecane posty

Gość oridea34
do traktowania jak żony to daleko

Gość grycha a
, bo kobiety już tak mają, że życie seksualne wiążą z uczuciami, prędzej czy później....--e tam, ja tak nie mam :)

jak ci tak dobrze, to o co chodzi, mnie by taki stan nieokreślony nie odpowiadał, w te, albo we wte, albo rybka, albo pipka......

a tak, a propos, czy on by też był zadowolony, jakbyś mu zameldowała, że jest inny popychacz???????????????

Gość oridea34
czasem mam wrażenie że by to po nim spłynęło , ale mogę się mylić, bo niby o mnie zabiega

Gość oridea34
up nie będę odpisywać bo pracuję, ale możecie pisać ;)

Gość oridea34
hmm dzisiaj pewnie zadzwoni się umówić na jutro, powinnam się o nią spytać ? może go olać w ten weekend tak jak on mnie wtedy?

Gość CIEKAWSKA?
Moze go olej, powiedz, ze kolega do ciebie na weekend przyjezdza ;-) Zobaczysz jaka bedzie jego reakcja.

Gość oridea34
kiedys tak go olalam ... reakcja? zero reakcji

Gość mamcia798
haha wy jej jeszcze doradzacie ? :D przeciez robi z siebie dziwke, a facetowi pasuje ze ma pewny, darmowy seks :D 🖐️

Gość oridea34
czy tak nie jest ? "jak Ci na kims zalezy to chcesz sie obok niej obudzić ,poprzytulac a jak nie to chcesz zeby sie ubrala i wyszła " bo o n u mnie nigdy nie zostaje na śniadaniu...

Oridea... pamietac ,ze mezczyzna przywiazuje sie do kobiety bardziej seksualnie ,a kobieta do mezczyzny bardziej uczuciowo. On czuje sie teraz wolny,ma wybor ,nie pozwol sie bawic soba ,postaw veto i sama sie przekonasz ,czy on tak naprawde chce byc z Toba.

Gość oridea34
no ale chyba jakoś przywiązany się czuje że ciągle wraca?

Gość oridea34
hmm nie wiem też do końca czy ulokowałam... chyba, ale czy on to nie wiem do końca.. jeśli coś do mnie czuje i mu ze mną dobrze to po co bajeruje inną?

Gość ciekawska?
Skoro on tylko z doskoku sie z taoba widuje, raz na jakis czas na seksik, to raczej nie widze tu uczucia.... Na Twoim miejscu dalabym sobie z nim spokoj.

Gość oridea34
ale już 2 lata tak robi

Gość ciekawska?
2 lata!!!! No to tym bardziej, widac ze mu nie zalezy na tobie, zeby z toba spedzac wiecej czasu...chodzi mu tylko o seks - da sobie upust w weekend i luzik. Dziewczyno, naprawde nie marnuj na niego czasu. Znajdz sobie kogos, dla kogo bedziesz najwazniejsza, kto bedzie chcial z toba BYC.

Gość oridea34
a moze dlatego że za bardzo na niego nie naciskam? może myśli że mi tak odpowiada?

Gość delux1000
Autorko, nie ty pierwsza piszesz tu na kafe o takim układzie. Tu masz topik, który jest pełen takich dziewczyn: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4642846 Ja sama niestety też dwa lata męczyłam się w czymś takim. W końcu zdobyłam się na to by z tym skończyć i teraz jestem może bardziej bardziej samotna, ale łatwiej patrzeć mi w lustro. I w ogóle czuję w końcu ulgę.

Gość ciekawska?
Oj, widze, ze probujesz go usprawiedliwiac :-( Chyba sama siebie oszukujesz. Jesli on by naprawde chcial byc z Toba, to by byl. Sama pisalas, ze on nie chce zwiazku. Taki uklad mu odpowiada, seks i nic wiecej. Nie wiem co ci moze do rozsadku przemowic... Z twojego nicku wynika, ze masz 34 lata (moze sie myle). Naprawde szkoda twoich lat. A on nagle ktoregos pieknego dnia ci powie, dzieki, ale znalazlem sobie kobiete na stale...

Gość oridea34
delux - pierwszy post autorki to tak jakbym czytała o sobie, później doczytam resztę

Gość pszczoła123456789
szczerze? ja bym nie mogła żyć w takim układzie. Albo porozmawiajcie szczerze o prawdziwym związku, a jeśli jemu taki układ odpowiada, uciekaj gdzie pieprz rośnie! Jeśli naprawdę by mu na Tobie zależało nie szukałby przyjemności z inną kobietą.

Gość oridea34
na początku znajomości był w trakcie sprawy rozwodowej kltóra niedawno dopiero się skończyła , mówił wtedy że tak bardzo go oszukała, była okropna i nie wie czy kiedykolwiek będzie potrafił być w związku ale chciałby ....

Gość oridea34
poza tym nikt o nas nie wie (prawie nikt), kiedyś u niego byłam i przyjechał kolega z którym pare lat się nie widział, mnie przedstawił jako znajomą , a kolega się pyta gdzie narzeczona na co on że w jego wieku z narzeczoną się mieszka i czy widzi tu jakąś współlokatorkę ? :O

Gość ciekawska?
No to sama sobie odpowiedzialas, ze traktuje cie jako "ZNAJOMA" u ktorej moze sobie zamoczyc...eh, naprawde widze, ze nic do ciebie nie dociera....szkoda mi ciebie, ze dajesz sie tak wykorzystywac.

Gość oj jaki biedny oszukany i
skrzywdzony facet, co oczywiście nie przeszkadza mu umoczyć sobie od czasu do czasu. nie zdziwiłabym się, gdyby któregoś dnia ten facet poznał dziewczynę, z którą zwiąże się bez problemu i nic nie będzie mu w tym przeszkadzało. a Ty..cóż, pójdziesz w odstawkę.

Gość olkaa111
Z tego co piszesz, to facetowi o nic innego nie chodzi jak tylko o SEX, daj sobie z nim spokoj. Poszukaj kogos konkretnego, kto bedzie sie spotykal z Toba czesto , a nie tylko w weekendy jak mu sie zachce

Gość oridea34
ale on naprawdę z charakteru jest wspaniały, pomocny dla wszystkich itd. a tak by mnie okłamywał?